Region: Romania
Traffic & transportation

Susține prin semnătura ta, reabilitarea drumul DN19B Marghita-Suplacu de Barcau-Poarta Sălajului

Petitioner not public
Petition is directed to
Parlament
160 supporters 157 in Romania

Petitioner did not submit the petition.

160 supporters 157 in Romania

Petitioner did not submit the petition.

 1. Launched 2021
 2. Collection finished
 3. Submitted
 4. Dialogue
 5. Failed

Prin această petiție dorim să ne exprimăm îngrijorarea cu privire la starea deplorabilă a drumului DN19B Marghita-Suplacu de Barcău-Poarta Sălajului care face legătura între cele două județe: Bihor și Sălaj.
Este necesară si reabilitarea celor două poduri din localitatea noastră, cel de lângă fostul cămin cultural și cel de lângă baraj, de la ieșirea din localitate.
În acest sens demarăm strângerea de semnături pentru a putea transmite ministerului de resort părerea cetățenilor asupra acestui obiectiv.
Această petiție alături de lista cu semnături o vom depune la Ministerul Transporturilor pentru ca ministerul să introducă acest obiectiv pentru finanțare încă din anul 2022.

Reason

Pentru a putea reabilita acest drum puternic afectat de traficul existent, drum care face legătura cu orașe importante ale județelor Bihor și Sălaj, fie că vorbim de orașul Marghita, municipiile Oradea și Zalău avem nevoie și de ajutorul dumneavoastră care constă în semnarea acestei petiții, astfel încât la finalul acesteia să ne atingem ținta de colectare.

Thank you for your support

Link to the petition

Image with QR code

Tear-off slip with QR code

download (PDF)

News

 • Liebe Unterstützende,
  der Petent oder die Petentin hat innerhalb der letzten 12 Monate nach Ende der Unterschriftensammlung keine Neuigkeiten erstellt und den Status nicht geändert. openPetition geht davon aus, dass die Petition nicht eingereicht oder übergeben wurde.

  Wir bedanken uns herzlich für Ihr Engagement und die Unterstützung,
  Ihr openPetition-Team

Este un drum impracticabil,iar noi plătim taxe

No CONTRA argument yet.

Help us to strengthen citizen participation. We want to support your petition to get the attention it deserves while remaining an independent platform.

Donate now