Region: Romania
Traffic & transportation

Susține prin semnătura ta, reabilitarea drumul DN19B Marghita-Suplacu de Barcau-Poarta Sălajului

Parlament
160 Supporters 157 in Romania
Collection finished
  1. Launched 23/07/2021
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Prin această petiție dorim să ne exprimăm îngrijorarea cu privire la starea deplorabilă a drumului DN19B Marghita-Suplacu de Barcău-Poarta Sălajului care face legătura între cele două județe: Bihor și Sălaj.

Este necesară si reabilitarea celor două poduri din localitatea noastră, cel de lângă fostul cămin cultural și cel de lângă baraj, de la ieșirea din localitate.

În acest sens demarăm strângerea de semnături pentru a putea transmite ministerului de resort părerea cetățenilor asupra acestui obiectiv.

Această petiție alături de lista cu semnături o vom depune la Ministerul Transporturilor pentru ca ministerul să introducă acest obiectiv pentru finanțare încă din anul 2022.

Reason

Pentru a putea reabilita acest drum puternic afectat de traficul existent, drum care face legătura cu orașe importante ale județelor Bihor și Sălaj, fie că vorbim de orașul Marghita, municipiile Oradea și Zalău avem nevoie și de ajutorul dumneavoastră care constă în semnarea acestei petiții, astfel încât la finalul acesteia să ne atingem ținta de colectare.

Este un drum impracticabil,iar noi plătim taxe

openPetition international