Region: Romania
Security

Susține prin semnătura ta, înființarea unui post de jandarmi pe raza comunei Suplacu de Barcău

Parlament
22 Supporters 20 in Romania
Collection finished
  1. Launched 23/07/2021
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Având în vedere sesizările primite de la mai mulți cetățeni ai comunei Suplacu de Barcău, cu privire la furturile din locuințe și gospodării, spargeri de case și alte bunuri, în ultimii ani, doresc să demarez o petiție, strângere de semnături prin care să demarăm o interpelare la Ministerul Afacerilor Interne prin care să transmitem doleanțele cetățenilor aupra acestor probleme.

Pentru aceasta, propun înființarea unui post de jandarmi în comuna Suplacu de Barcău, ceea ar însemna mai multă siguranță și mai multă ordine în rândul cetățenilor.

Această petiție alături de lista cu semnături o vom depune la Ministerul Afacerilor Interne pentru ca ministerul să introducă acest obiectiv pentru finanțare încă din anul 2022.

Reason

Pentru ca propunerea mea să aibă un impact cât se poate de mare, avem nevoie și de ajutorul dumneavoastră care constă în semnarea acestei petiții, astfel încât la finalul acesteia să ne atingem ținta de colectare iar Ministerul Afacerilor Interne să înțeleagă necesitatea înființării acestui post de jandarmi în comuna Suplacu de Barcău și să ne susțină în acest demers.

Thank you for your support, Merka Adrian-Miroslav from Valea Cerului
Question to the initiator