Civil rights

Strigat de Ajutor / Petiție contra protecția copiilor, politiei, procurorilor și judecătorilor

Petition is directed to
Committee on Petitions (Petitionsausschuß)
918
Petitioner did not submit the petition.
 1. Launched May 2021
 2. Collection finished
 3. Submitted
 4. Dialogue
 5. Failed

Sistemul și instituția Protecția copilului trebuie refăcută, reorganizata și procedura de ajutorare și de a lua copii în custodia statului trebuie rescrisa.

Reason

Incalcarea Drepturilor Omului / Copiilor de autoritatile Germane:

La noi la organizație am primit in ultimele luni, sute de mesaje de la cetățeni romani ce trăiesc in Germania, cu cererea de ajutor, deoarece statul german prin instituția Jugendamt (Protecția Copilului) le-a luat copilul/copiii fără sa aibă un motiv bine întemeiat.

După studierea documentelor, am observat ca aceasta instituție (Jugendamt) nu respect propriile legi, ba mai mult, un criminal are mai multe drepturi decât Copiii si Părinții.

De acea cerem ajutor de la toți reprezentații Parlamentului European, de la comisiile Parlamentului European cat si de la Parlamentarii Naționali din Romania si Germania. 

Petitia noastra o gasiti in germana, engleza si romana aici: https://aebs.org/proiecte/strigat-de-ajutor-si-petitie-contra-jugendamt/

Problema cea mare este ca, Politia, Procuratura cât și Judecătorii ajuta la furtul de copii și la sfârșit furtul devine luarea în custodia statului.

Va așteptăm și în grupul petiției: https://www.facebook.com/groups/stopjugendamt

This petition has been translated into the following languages

News

 • Liebe Unterstützende,
  der Petent oder die Petentin hat innerhalb der letzten 12 Monate nach Ende der Unterschriftensammlung keine Neuigkeiten erstellt und den Status nicht geändert. openPetition geht davon aus, dass die Petition nicht eingereicht oder übergeben wurde.

  Wir bedanken uns herzlich für Ihr Engagement und die Unterstützung,
  Ihr openPetition-Team

Das Jugendamt mit seinen Maßnahmen zerstört die Eltern-Kind Beziehungen. Das muss auch korrigiert werden.

No CONTRA argument yet.

Help us to strengthen citizen participation. We want to support your petition to get the attention it deserves while remaining an independent platform.

Donate now