Region: Zagreb
Animal rights

Peticija za izgradnju parka za pse u centru Zagreba

Grad Zagreb - Područni ured Centar
55 Supporters 37 in Zagreb
1% from 4,300 for quorum
  1. Launched 30/09/2022
  2. Time remaining 4 months

I agree to the storage and processing of my personal data. The petitioner can see name and place and forward this information to the recipient. I can withdraw my consent at any time.

Poštovani,

Reason

Gotovo svakodnevno suočavamo se sa kaznama komunalnih redara zbog puštanja pasa sa povodca. Također, u odluci Grada Zagreba o uvjetima i načinu držanja kućnih ljubimaca i načinu postupanja s napuštenim i izgubljenim životinjama i divljim životinjama koje datira iz 2018. godine, u članku 17. naše područje nije spomenuto kao prostor za šetnju pasa bez povodca. Bitno je napomenuti da postoje mnogi parkovi za rekreaciju i dječju igru koji zjape prazni ili služe kao teren/okupljališta za ilegalne radnje u noćnim satima. Ovime se želi ukazati na mogućnost izdvajanja područja za bolju i sigurniju socijalizaciju pasa. Broj pasa u Centru znatno se povećao zadnjih godina te je nužna izgradnja ograđene površine namijenjene našim ljubimcima. Iako je mnogo pasa dresirano, treba se zadovoljiti potreba psa da se istrči i izigra s ostalim psima bez strahovanja građana. Kao što je spomenuto, postoje građani koji strahuju, te je prisutno puno djece.

Molim Vas da potpišete peticiju kako bi građanima Grada Zagreba i našim šapicama osigurali kvalitetniji i prihvatljiviji suživot.

Unaprijed hvala na podršci.

Thank you for your support, Lina Markuš from Zagreb
Question to the initiator

Translate this petition now

new language version

Why people sign

on 01 Oct 2022

have dog and often walk to city center

Tools for the spreading of the petition.

You have your own website, a blog or an entire web portal? Become an advocate and multiplier for this petition. We have the banners, widgets and API (interface) to integrate on your pages.

Signing widget for your own website

API (interface)

/petition/online/peticija-za-izgradnju-parka-za-pse-u-centru-zagreba/votes
Description
Number of signatures on openPetition and, if applicable, external pages.
HTTP method
GET