Region: Catalonia
Media

Més ciència als mitjans de comunicació públics catalans

Petition is directed to
Direcció de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i Govern de la Generalitat
407 Supporters
Collection finished
  1. Launched June 2020
  2. Collection finished
  3. Prepare submission
  4. Dialog with recipient
  5. Decision

Demanem als responsables dels mitjans públics de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) la creació d’un bloc informatiu específic, amb especialistes en periodisme científic, a tots els mitjans i programes informatius. Reivindiquem un periodisme científic que difongui i divulgui els fets relatius a la ciència en general, i en particular a la innovació, salut, medi ambient i activitats de recerca, sempre una informació rigorosa de la qual avui dia seguim sense poder gaudir.

Reason

Ara que la societat està comprenent que sense un sistema públic de salut adequat i una investigació científica ben finançada i reconeguda socialment, la resta d’aspectes de la vida són secundaris, és hora que els mitjans de la CCMA s’adaptin a aquesta realitat.

A aquest manifest s’han adherit més de 50 entitats, entre elles, col·legis professionals, societats científiques o instituts de recerca i entitats i plataformes socials.

Ara demanem també el suport de la població, qui mereix una informació rigorosa i actual del panorama científic per la seva rellevància social, per tal donar més força al nostre manifest.

Consulta tota la informació sobre el Manifest a l'enllaç: https://cienciaalsmitjans.wordpress.com/

Not yet a PRO argument.

No CONTRA argument yet.

Help us to strengthen citizen participation. We want your petition to get attention and stay independent.

Donate now

openPetition international