Region: Catalonia
Media

Més ciència als mitjans de comunicació públics catalans

Petitioner not public
Petition is directed to
Direcció de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i Govern de la Generalitat
407 supporters

Petitioner did not submit the petition.

407 supporters

Petitioner did not submit the petition.

 1. Launched 2020
 2. Collection finished
 3. Submitted
 4. Dialogue
 5. Failed

Demanem als responsables dels mitjans públics de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) la creació d’un bloc informatiu específic, amb especialistes en periodisme científic, a tots els mitjans i programes informatius. Reivindiquem un periodisme científic que difongui i divulgui els fets relatius a la ciència en general, i en particular a la innovació, salut, medi ambient i activitats de recerca, sempre una informació rigorosa de la qual avui dia seguim sense poder gaudir.

Reason

Ara que la societat està comprenent que sense un sistema públic de salut adequat i una investigació científica ben finançada i reconeguda socialment, la resta d’aspectes de la vida són secundaris, és hora que els mitjans de la CCMA s’adaptin a aquesta realitat.

A aquest manifest s’han adherit més de 50 entitats, entre elles, col·legis professionals, societats científiques o instituts de recerca i entitats i plataformes socials.

Ara demanem també el suport de la població, qui mereix una informació rigorosa i actual del panorama científic per la seva rellevància social, per tal donar més força al nostre manifest.

Consulta tota la informació sobre el Manifest a l'enllaç: https://cienciaalsmitjans.wordpress.com/

Thank you for your support

Link to the petition

Image with QR code

Tear-off slip with QR code

download (PDF)

News

 • Liebe Unterstützende,
  der Petent oder die Petentin hat innerhalb der letzten 12 Monate nach Ende der Unterschriftensammlung keine Neuigkeiten erstellt und den Status nicht geändert. openPetition geht davon aus, dass die Petition nicht eingereicht oder übergeben wurde.

  Wir bedanken uns herzlich für Ihr Engagement und die Unterstützung,
  Ihr openPetition-Team

Not yet a PRO argument.

No CONTRA argument yet.

Help us to strengthen citizen participation. We want to support your petition to get the attention it deserves while remaining an independent platform.

Donate now