Region: Catalonia
Media

Més ciència als mitjans de comunicació públics catalans

Petition is directed to
Direcció de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i Govern de la Generalitat
312 Supporters
31% achieved 1.000 for collection target
 1. Launched 05/06/2020
 2. Time remaining 5 months
 3. Submission
 4. Dialog with recipient
 5. Decision
I agree to the storage and processing of my personal data. The petitioner can see name and place and forward this information to the recipient. I can withdraw my consent at any time.

Demanem als responsables dels mitjans públics de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) la creació d’un bloc informatiu específic, amb especialistes en periodisme científic, a tots els mitjans i programes informatius. Reivindiquem un periodisme científic que difongui i divulgui els fets relatius a la ciència en general, i en particular a la innovació, salut, medi ambient i activitats de recerca, sempre una informació rigorosa de la qual avui dia seguim sense poder gaudir.

Reason

Ara que la societat està comprenent que sense un sistema públic de salut adequat i una investigació científica ben finançada i reconeguda socialment, la resta d’aspectes de la vida són secundaris, és hora que els mitjans de la CCMA s’adaptin a aquesta realitat.

A aquest manifest s’han adherit més de 50 entitats, entre elles, col·legis professionals, societats científiques o instituts de recerca i entitats i plataformes socials.

Ara demanem també el suport de la població, qui mereix una informació rigorosa i actual del panorama científic per la seva rellevància social, per tal donar més força al nostre manifest.

Consulta tota la informació sobre el Manifest a l'enllaç: cienciaalsmitjans.wordpress.com/

Translate this petition now

new language version

Not yet a PRO argument.

No CONTRA argument yet.

Why people sign

 • 2 days ago

  Como no me va a importar si la ignorancia y la manipulación interesada nos están llevando directos al precipicio...

 • on 18 Jun 2020

  Per fer propera la ciència a la poblacional, per formar poc a poc la població no-científica, augmentar la capacitat crítica de tothom (població i altres científics) en tots els àmbits a través del procés científic.

 • on 12 Jun 2020

  És important per donar visibilitat ala ciència en general. Però també perquè la població més jove vegi què és, i què fa i que existeix més enllà de les aules. D'aquesta manera podem despertar l'interès i l'apreci d'aquestes persones cap a la ciència i tots els professionals que la practiquen.

 • Ester Garreta Salesa , Cornellá de Llobregat

  on 12 Jun 2020

  Estaría muy bien tener más información de tantas investigaciones que se llevan a cabo, creo que hay mucho desconocimiento. Así como que sea informacion en un vocabulario asequible para un ciudadano no experto en materia cientifica

 • on 11 Jun 2020

  Necesitamos más ciencia.

Tools for the spreading of the petition.

You have your own website, a blog or an entire web portal? Become an advocate and multiplier for this petition. We have the banners, widgets and API (interface) to integrate on your pages.

Signing widget for your own website

API (interface)

/petition/online/mes-ciencia-als-mitjans-de-comunicacio-publics-catalans/votes
Description
Number of signatures on openPetition and, if applicable, external pages.
HTTP method
GET
Return format
JSON

Help us to strengthen citizen participation. We want your petition to get attention and stay independent.

Donate now