Environment

Dėl tariamai nesąžiningų tiesioginių išmokų už žemę ūkininkams; ją pateikė Lenkijos pilietis P. W.

Petitioner
3 supporters 3 in European Union

Collection finished

3 supporters 3 in European Union

Collection finished

1. Launched 2020
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Peticijos pateikėjas ragina parengti ir įgyvendinti naują politiką ir nustatyti naujus kriterijus, pagal kuriuos ūkininkams būtų skiriamos tiesioginės išmokos už žemę, o visus esamus šių subsidijų apskaičiavimo kriterijus ir priemones, įskaitant 2013 m. įvestą „konvergencijos mechanizmą“, panaikinti. Peticijos pateikėjo nuomone, išmokos už žemę turėtų būti nustatomos atsižvelgiant į šiuos veiksnius: pastangas išlaikyti stabilią ir subalansuotą ekosistemą tiesiogiai ūkininko valdomoje žemėje; kraštovaizdžio patrauklumo susijusioje teritorijoje išsaugojimą; socialinio gyvenimo ir kultūros kaimo vietovėse išsaugojimą ir pastangas įgyvendinant kovos su klimato kaita politiką ir principus.

Link to the petition

Image with QR code