Culture

1. Launched 30/04/2022
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Одна з небагатьох речей, яка дає можливість розслабитись людям під час війни це перегляд улюблених кіновсесвітів. Одним з таких можна назвати всесвіт від Marvel Studios. Нажаль кінокомпанія вийшла або по якимось іншим причинам відмінили покази по усій Україні. Інших способів таких як подивитись на Disney Plus також не має оскільки платформа також не доступна в Україні. Це буквально позбавляє людей можливості тримати свої улюблені хобі на звичайному рівні, це погіршує емоційність життя (в психологічному плані пригнічує) та послаблює економічний стан компаній, які володіють кінотеатрами в країні. Для зміни цієї ситуації пропоную звернутися до голови Marvel Studios, Кевіна Файгі (https://twitter.com/kevfeige?lang=en), та голови Disney, Боба Чапека (https://thewaltdisneycompany.com/leaders/bob-chapek/), щоб вирішити цю проблему, можливо вони будуть діяти за прикладом Ілона Маска, який почав роботу PayPal в україні, та почнуть роботу Disney Plus на території України та додадуть до розкладу прокату фільмів "Marvel Studio's Doctor Strange: Multiverse of madness"

Reason

В Україні живе близько 44 мільйона людей (джерело світовий банк ( https://datatopics.worldbank.org/world-development-indicators/ )), серед яких шанувальників цієї франшизи та інших франшиз які виходять на Disney Plus велика кількість (на це вказує список найкасовіших філмів в україні ( https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%BE%D0%BA_%D1%82%D0%BE%D0%BF-100_%D0%BD%D0%B0%D0%B9%D0%BA%D0%B0%D1%81%D0%BE%D0%B2%D1%96%D1%88%D0%B8%D1%85_%D1%84%D1%96%D0%BB%D1%8C%D0%BC%D1%96%D0%B2_(%D0%A3%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%97%D0%BD%D0%B0), для того щоб нічого не пропустити люди вимушено переходять до цифрового пірацтва, що не є добрим знаком для компанії та порушує закони про інтелектуальну властність. Дуже велика кількіть людей буде вдячна за можливість продовжити свої хоббі в законний спосіб.

Thank you for your support, Vitalii Kharchenko from Zhytomyr
Question to the initiator