Të drejtat e qytetarit

Amend Work Restrictions for Non-EU International Students

Peticioni drejtohet tek
Danish parliament
54 Mbështetëse
11% arritur 500 për objektivin e mbledhjes
54 Mbështetëse
11% arritur 500 për objektivin e mbledhjes
  1. Filluar 14.11.2023
  2. Mbledhja akoma > 2 muaj
  3. Nënshtrim
  4. Dialog me marrësin
  5. Vendim

Jam dakord që të dhënat e mia të ruhen . Unë vendos se kush mund ta shohë mbështetjen time. Mund ta revokoj këtë pëlqim në çdo kohë .

 

"In the ongoing discussion about work in Denmark. We ask the relevant politicians in the government and the Danish Parliament to hear our plea for a change of rules, which would create equal opportunities for European and non-European students alike. 

The current rules for international students are forced to work part-time. This is causing very much financial stress. By changing the rules, it would benefit businesses and workers, by creating stability. "

arsye

 This issue has enormous consequences for the life of students. It’s impossible for many of our colleagues to manage fees and daily expenses, while inflation is still increasing.

Ju faleminderit shumë për mbështetjen tuaj , Madbudenes organisation / Just Eat worker's club nga København
Pyetje për iniciatorin

Tani përktheni këtë kërkesë

Versioni i ri i gjuhës

Asnjë PRO argument ende.

Asnjë argument CONTRA akoma.

Pse njerëzit firmosin

Mjetet për përhapjen e peticionit.

A keni faqen tuaj të internetit, një blog apo një portal të tërë në internet? Bëhuni një avokat dhe shumëfish për këtë kërkesë. Ne kemi banderolat, widget dhe API (ndërfaqen) për tu futur në faqet tuaja.

Shenjë widget për faqen tuaj të internetit

Shembull i pamjes së një widget

API (ndërfaqe)

/petition/online/amend-work-restrictions-for-non-eu-international-students/votes
Përshkrim
Numri i nënshkrimeve në openPetition dhe nëse është e aplikueshme faqe e jashtme
Metoda HTTP
GET
Format e kthimit
JSON

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani