Environment

Save the beach in Kolanjski Gajac!

Petition is directed to
Kolan county
510 supporters

Collection finished

510 supporters

Collection finished

  1. Launched 2021
  2. Collection finished
  3. Submitted
  4. Dialog with recipient
  5. Decision

10/08/2022, 16:36

View document

Dragi ljudi,

molim sve da posalju mail protiv nove izmjene urbanistickog plana, tj. izgradnju komunalnog veza u Kolanjskom Gajcu koji ce zagaditi glavnu plazu i koji je zasigurno stetan za zivotinjski svijet na info@kolan.hr. Isto tako to ce narusiti sam izgled plaze i obale.

Sve primjedbe moraju stici najkasnije do 14.10.2022. (ne znam je li i 14.10.2022. ukljucen ili ne tako da najbolje poslati do 13.10.2022.

Nemamo puno vremena pa vas sve molim da to posaljete familiji, rodacima, prijateljima itd.

Svi svjedocimo kontinuiranoj devastaciji gradova, obale, suma. Kao sto i sami znate, sve je puno smeca, plastike, kanalizacija smrdi, cijeli otok se betonira, i nista puno se ne radi osim one nove kao setnice sto se radila. Gajac je poseban bas sto je relativno ocuvan i sto nema puno betonaze, prljavstine od brodova, hotela itd.

Na stranicama opcine mozete pronaci novi plan, navodno se tu spominje i neka hotelska gradnja. Molim vas sve da to procitate:

www.kolan.hr/index.php/opcinska-uprava/prostorni-plan/planovi-u-izradi/1415-iii-izmjene-i-dopune-prostornog-plana-uredenja-opcine-kolan

Molim Vas sve da pratite upute u pdfu koji je prilozen uz ovaj mail jer pise da se primjedbe koje su necitko napisane i nisu potpisane imenom i prezimenom te adresom podnositelja, nece uzeti u obzir.

Znate i sami kako to kod nas ide, svaka mala greska u prigovoru dovest ce do toga da se isti nece uzeti u obzir.

Jos jednom ponavljam da procitate pdf s uputama prilozen u ovom mailu!

Ako nekome treba ekstra pomoc, molim da se javite ovdje na mail.

Hvala puno!
Paula


Help us to strengthen citizen participation. We want to support your petition to get the attention it deserves while remaining an independent platform.

Donate now