Region: Austria
Welfare

MAI MULTĂ CORECTITUDINE PENTRU SECTORUL ASISTENŢEI PERSONALE PE TIMP DE 24 DE ORE PE ZI DIN AUSTRIA!

Petition is directed to
Bundesministerium für Soziales, Gesundheit, Pflege und Kosumentenschutz - Bundesminister Johannes Rauch
7,974 3,883 in Austria
22% from 18,000 for quorum
  1. Launched October 2022
  2. Time remaining > 9 weeks
  3. Submission
  4. Dialog with recipient
  5. Decision

I agree that my data will be stored . You decide who can see your support. I can revoke this consent at any time .

Asistenţa personală pe timp de 24 de ore pe zi este o parte indispensabilă a îngrijirii persoanelor vârstnice şi bolnave din Austria.

Subvenţia pentru asistenţa personală pe timp de 24 de ore pe zi nu a fost majorată de la instituirea sa, care a avut loc în urmă cu mai mult de 15 ani!

Din acest motiv nu suferă numai oamenii care au nevoie de îngrijire şi rudele acestora, ci mai ales noi, asistentele personale şi asistenţii personali!

Costurile sunt în creştere, subvenţia se devalorizează, gospodăriile ajung la limita financiară, onorariile rămân în urmă.

Nu mai putem accepta asta! Merităm mai multă corectitudine!

În sensul siguranţei îngrijirii din Austria şi al unei asistenţe personale oneste pe timp de 24 de ore pe zi, solicităm o majorare a subvenţiei financiare, aşteptate de mult timp:

   - Solicităm o compensare completă a inflaţiei şi a devalorizării începând din 2007!

   - Solicităm o majorare a subvenţiei financiare dedicată plăţii unor onorarii mai bune!

   - Solicităm ca îmbunătăţirile să fie implementate în 2022!

Reason

Sprijiniţi-ne în demersul nostru cu consimţământul dvs.!

Motivul este că: a sosit vremea pentru mai multă corectitudine în sectorul asistenţei personale pe timp de 24 de ore pe zi!

Mi se pare firesc să facem și noi România parte din Schengen ținând cont că suntem foarte multe persoane care lucrăm în Austria și au nevoie de noi . Deci ar trebui să ni se ușureze facilitatea de a intra în țara lor să nu mai stăm ore în șir la vamă.

No CONTRA argument yet.

Why people sign

Nach 12 jahren Erfahrung in die Pflege Branche sind immer noch Probleme mit die faire Behlonung und mit die versteckte Kosten von die so gennante betreuungsagenturen, wenn die angehirige wurden nehr unterstutzung bekommen vielleicht wird fur uns als betreuerinnen besser.

Bună..pt ca muncim foarte mult în domeniu îngrijiri și suntem batjocoriți..am fost scoasa afara am fost flamanda ..un turnus am stat în acel loc și nu am mâncat deloc nu mam spălat deloc nu mia dat voie sa îmi spăl rufele ...dar au trecut zilele ..și am luat niște amărâți de bani..știau ca am probleme cu soțul de sănătate..și tot si-au bătut joc ...îmi doresc ca munca care o facem sa fie răsplătită corect ..lucrez în domeniu îngrijiri de 3 ani ..și tot asa sunt Austriecii ...Putin bani la cât este de muncă și responsabilitate mare pt bătrâni

Tools for the spreading of the petition.

You have your own website, a blog or an entire web portal? Become an advocate and multiplier for this petition. We have the banners, widgets and API (interface) to integrate on your pages.

Signing widget for your own website

Sample view of a widget

API (interface)

/at/petition/online/mai-multa-corectitudine-pentru-sectorul-asistentei-personale-pe-timp-de-24-de-ore-pe-zi-din-austria/votes
Description
Number of signatures on openPetition and, if applicable, external pages.
HTTP method
GET
Return format
JSON

Help us to strengthen citizen participation. We want to support your petition to get the attention it deserves while remaining an independent platform.

Donate now