Region: Austria
Welfare

MAI MULTĂ CORECTITUDINE PENTRU SECTORUL ASISTENŢEI PERSONALE PE TIMP DE 24 DE ORE PE ZI DIN AUSTRIA!

Petition is directed to
Bundesministerium für Soziales, Gesundheit, Pflege und Kosumentenschutz - Bundesminister Johannes Rauch
6,645 Supporters 2,891 in Austria
16% from 18,000 for quorum
  1. Launched 25/10/2022
  2. Time remaining 6 days
  3. Submission
  4. Dialog with recipient
  5. Decision

I agree to the storage and processing of my personal data. The petitioner can see name, age and location and forward this information to the recipient. I can withdraw my consent at any time.

Asistenţa personală pe timp de 24 de ore pe zi este o parte indispensabilă a îngrijirii persoanelor vârstnice şi bolnave din Austria.

Subvenţia pentru asistenţa personală pe timp de 24 de ore pe zi nu a fost majorată de la instituirea sa, care a avut loc în urmă cu mai mult de 15 ani!

Din acest motiv nu suferă numai oamenii care au nevoie de îngrijire şi rudele acestora, ci mai ales noi, asistentele personale şi asistenţii personali!

Costurile sunt în creştere, subvenţia se devalorizează, gospodăriile ajung la limita financiară, onorariile rămân în urmă.

Nu mai putem accepta asta! Merităm mai multă corectitudine!

În sensul siguranţei îngrijirii din Austria şi al unei asistenţe personale oneste pe timp de 24 de ore pe zi, solicităm o majorare a subvenţiei financiare, aşteptate de mult timp:

   - Solicităm o compensare completă a inflaţiei şi a devalorizării începând din 2007!

   - Solicităm o majorare a subvenţiei financiare dedicată plăţii unor onorarii mai bune!

   - Solicităm ca îmbunătăţirile să fie implementate în 2022!

Reason

Sprijiniţi-ne în demersul nostru cu consimţământul dvs.!

Motivul este că: a sosit vremea pentru mai multă corectitudine în sectorul asistenţei personale pe timp de 24 de ore pe zi!

Not yet a PRO argument.

No CONTRA argument yet.

Why people sign

5 hours ago

Ptr.ca Activez Pe Teritoriul Austriei De 5 Ani Si Jumatate...si Ar Fi Corect Si Salariul Nostru Sa Se Indexeze Cu Rata Inflatiei..mai Ales Ca Meseria Noastra Este Foarte Solicitanta..stresanta..si Da ..Pot Sa Spun Ca Face Parte Din Meseriile Foarte Grele...

17 hours ago

Mă numesc Maria Crăciun lucrez in Austria din anul 2008 ca îngrijitor de bătrîni .Aceasta muncă este foarte grea și merită răsplătită Susținem Petiția pentru Honorarii mai mari și o Pensie acceptabila Va mulțumim frumos pentru sprijin .

1 day ago

Pentru inbunatatirea conditiilor de munca,a onorariului si de ce nu pentru un sistem mai bun,mai benefic pentru noi ingrijitoarele!

1 day ago

Lucrez in aceasta breaslă și consider că nu suntem plătite pe deplin ptr munca pe care o depunem

1 day ago

Pentru ca femeile ce lucrează in Austria sa fie mult mai respectate și sa aibă un trai mai bun.

Tools for the spreading of the petition.

You have your own website, a blog or an entire web portal? Become an advocate and multiplier for this petition. We have the banners, widgets and API (interface) to integrate on your pages.

Signing widget for your own website

API (interface)

/at/petition/online/mai-multa-corectitudine-pentru-sectorul-asistentei-personale-pe-timp-de-24-de-ore-pe-zi-din-austria/votes
Description
Number of signatures on openPetition and, if applicable, external pages.
HTTP method
GET
Return format
JSON

Help us to strengthen citizen participation. We want to support your petition to get the attention it deserves while remaining an independent platform.

Donate now