Përfitoni nga openPetition

Krijoni peticionin tuaj në BE

detaje personale

Vetëm emri dhe vendndodhja juaj janë të dukshme publikisht.

Llogari logimi

Publikoni peticionin

publikoni peticonin tuaj . Ju keni mundësinë ta redaktoni atë më vonë

Këshilla dhe udhëzime

Titull

Titulli është gjëja e parë që të tjerët shohin në kërkesën tuaj. Ai duhet të tregojë qartë se cila është kërkesa juaj dhe t'ju ftojë të lexoni më tej. Pa një titull të mirë, shqetësimi nuk merret parasysh.

Marrësi i peticionit

Drejtojini shqetësimet tuaja politike Parlamentit, i cili mund të marrë një vendim. Në nivel shtetëror dhe federal, komiteti përkatës i peticioneve është përgjegjës.

Kërkesa dhe justifikimi

Sqaroni problemin. Pse duhet të veprojmë TANI: A ka ndonjë vendim? A po krijohen fakte? Bëni një kërkesë specifike! Si kontribuojnë mbështetësit për zgjidhjen?

Foto kuptimplote

Fotografia e duhur i thotë të gjitha me një shikim. Një fotografi mund t'i bëjë shqetësimet tuaja të prekshme, të tërheqë vëmendjen dhe të motivojë njerëzit të marrin pjesë. peticionet me fotografi janë më të përhapura nga njerëzit më shumë se ato pa fotografi Mund të gjeni imazhe pa pagesë këtu dhe këtu
sigurohuni që ju keni të drejtat e nevojshme të përdorimit për të përdorur këtë fotografi

Pyetjet dhe përgjigjet

Ne të gjithë e fillojmë nga pak: Ne do të jemi të lumtur t'ju ndihmojmë në mënyrë që shqetësimet tuaja të dëgjohen. Ne u përgjigjemi pyetjeve më të shpeshta në pyetjet tona të shpeshta . Nëse nuk mund ta gjeni përgjigjen tuaj atje, ju lutemi na dërgoni një mesazh te info@openpetition.eu .

Softuer i peticionit si një shërbim për organizatat e shoqërisë civile

openPetition mbështet aktorët e shoqërisë civile në ndërtimin dhe shpërndarjen e fushatës suaj.
Na kontaktoni përpara se të filloni peticionin tuaj dhe organizoni një konsultim për kërkesën tuaj.
Mësoni më shumë

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani