Περιοχή: Ελλάδα

3. Υποβολή
  4. Διαλόγο με τον παραλήπτη
  5. Απόφαση

Συμφωνώ ότι τα δεδομένα μου θα αποθηκευτούν . Εγώ αποφασίζω ποιος μπορεί να δει την υποστήριξή μου. Μπορώ να ανακαλέσω αυτήν τη συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή .

On Chios many cats and dogs live on the streets. They face hunger, poisoning, abuse, traffic accidents, heat, thirst, cold and health issues. Every year every dog and cat can have multiple pregnancies, giving birth to an average of 4 kittens or puppies but 10 to 15 are no exceptions. Vets are willing to voluntarily castrate strays in Chios at regular intervals to end this suffering.

Αιτιολόγηση

Currently the municipality of Chios is assessing a proposal for a first castration action of strays in June 2024. It is important for them to know that a large group of international people care about the way stray animals are treated in Chios and are in favour of this neutering action.

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας , Chantal Scheiberlich από Vlissingen
Ερώτηση προς τον εκκινητή

Σύνδεσμος προς την αναφορά

Εικόνα με κωδικό QR

Δελτίο αποκοπής με κωδικό QR

κατεβάσετε (PDF)

Μετάφραση αυτής της αναφοράς τώρα

Νέα γλώσσα

Συζήτηση

Ακόμα κανένα επιχείρημα υπέρ.

Ακόμα κανένα επιχείρημα κατά.

Γιατί υπογράφουν οι άνθρωποι

στον/-ην/-ο 19.03.2024

The are not enough resources for us as humans these days- we certainly don't have the resources for so many stray animals that also have a need for so much. Let's prevent any further damage by not stepping in; dogs will not disappear.

Εργαλεία για τη διάδοση της αναφοράς.

Έχετε τη δική σας ιστοσελίδα, ένα blog ή μια ολόκληρη δικτυακή πύλη; Γίνε ο συνήγορος και ο πολλαπλασιαστής αυτής της αναφοράς. Έχουμε τις σημαίες, τα widgets και το API (interface) για να ενσωματώσετε τις σελίδες σας. Στα εργαλεία

Μετάφραση αυτής της αναφοράς τώρα

Νέα γλώσσα

Βοήθεια για την ενίσχυση της συμμετοχής των πολιτών. Θέλουμε, να ακούσουμε τα αιτήματα σας παραμένοντας ανεξάρτητοι.

Προωθήστε τώρα