Regija: Zadar
Život

Legalno iznajmljivanje podstanarima (Legal flat rent)

Podnositelj peticije nije javan
Peticija je upućena na
Božidar Kalmeta, major, City of Zadar - municipality
3 Potpora 1 u Zadar

Podnosilac peticije nije podnio peticiju.

3 Potpora 1 u Zadar

Podnosilac peticije nije podnio peticiju.

1. Pokrenut 2016
  2. Zbirka završena
  3. Poslato
  4. Dijalog
  5. Neuspješno

Iznajmljivanje soba i stanova u Gradu Zadru mora biti potpuno legalno bez da više postoji itko tko : 1. ne želi prijaviti boravište svoga podstanara najbližoj policijskoj stanici 2. ne želi potpisati Ugovor o najmu

Flat rent in City of Zadar has to be legal completely without anybody or anyone who: 1. does not want to report her/his subtenant to the nearest police station 2. does not want to sign a rental contract

Obrazloženje

Legalno iznajmljivanje stanova je jako važno zato što ima previše slučajeva - kaznenih djela počinjenih od strane stanodavaca. Nažalost, sama sam žrtva višestrukog kaznenog djela od strane stanodavca koji me nije htio ni prijaviti policiji, niti potpisati sa mnom Ugovor o najmu. Tako sam, kao i mnogi drugi podstanari i podstanarke, bila teško fizički, duševno i emocionalno ozlijeđena + pretrpjela prijetnje vatrenim oružjem i ubojstvom. Da tragedija bude veća, i silovana sam tri puta od strane svoga stanodavca. Pohlepni stanodavci imaju običaj silom istjerati svoga podstanara/-ku iz stana koji im je odmah uredno plaćen u roku manjem od mjesec dana, kako bi stigli u zamku uhvatiti drugog podstanara/-ku tj. uzeti im novac, opljačkati ih, pa prijetnjama, zlostavljanjem i silom izbaciti iz stana na ulicu!

Legal flat rent is very important because there are many crime cases, many subtenants are hurt and injured due to illegal flat rent.Greedy landlords force them to move out from the apartment paid by the same subtenants as quickly as possible to take money from other illegal subtenants.

hvala na podršci

Link na peticiju

Slika s QR kodom

Listić za odvajanje s QR kodom

Preuzimanje (PDF)

• Liebe Unterstützende,
    der Petent oder die Petentin hat innerhalb der letzten 12 Monate nach Ende der Unterschriftensammlung keine Neuigkeiten erstellt und den Status nicht geändert. openPetition geht davon aus, dass die Petition nicht eingereicht oder übergeben wurde.

Wir bedanken uns herzlich für Ihr Engagement und die Unterstützung,
    Ihr openPetition-Team

Još nema argumenata za.

Još nema argumenata protiv.

Pomoć jačanju građanske participacije. Želimo da vaše zabrinutosti budu saslušane dok ne postanete neovisni.

Podržite