Regjistrohuni tani

Hapi i parë në shtëpinë tuaj Parlamentit - si pret të organizojë një seancë të posaçme dhe të ftojë vetë miqtë apo të bashkohen si një pjesëmarrës në një takim të propozuar.

për pjesëmarrësit

Një Parlamenti shtëpi nuk mund të mbahen vetëm. Me përputhen funksion Pjesëmarrësit mund të bashkohet me mbledhjet e ushtrive. Këtu, Grupi përpiqet të mbajë një përbërje të ndryshme.

Mbajeni parlamentin e shtëpive në internet ose offline

Gjej të gjetur një kohë të përshtatshme dhe vendin për parlamentin shtëpinë tuaj - Përndryshe, ju mund të vijnë së bashku në një video-konference.

Ngarko rezultatet dhe shiko vlerësimin

Shkarko rezultatet tuaja deri pasi që e keni mbajtur shtëpinë tuaj Parlamenti - ju do të informohen sa më shpejt që të gjitha rezultatet janë të ngarkuar dhe të adresuarit janë përgjigjur.

Parlamentet aktuale të shtëpive

parlamentet e shtëpisë mund të përdoret në pothuajse çdo fjalë. Këtu është një përmbledhje e të gjitha parlamenteve aktualisht drejtimin në shtëpi.

të gjitha parlamentet e shtëpive
Njerëz të ndryshëm shikojnë në kamerë, një selfie grupore

Ja se si funksionon

Këtu është një shpjegim i shkurtër i parlamenteve të dhomave - ne aktualisht po punojmë për një video shpjeguese, e cila do ta shpjegojë tërësinë edhe më lehtë dhe më qartë.

Mëso më shumë

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani