Region: ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ - ΣΤΑΘΜΟΣ ΛΑΡΙΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

23% achieved 4.000 for collection target
  1. Launched 28/03/2021
  2. Time remaining > 5 Wochen
I agree to the storage and processing of my personal data. The petitioner can see name and place and forward this information to the recipient. I can withdraw my consent at any time.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ το «ΣΧΕΔΙΟ ΓΚΕΤΟΠΟΙΗΣΗΣ» που συνεχίζεται με τη λειτουργία άλλης μιας δομής του ΟΚΑΝΑ, υποδοχής, στέγασης και φιλοξενίας, απολύτως ακατάλληλη για τοξικοεξαρτημένους ανθρώπους, επί της οδού Σουρμελή 4.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από τον Δήμαρχο της Αθήνας κ. Κώστα Μπακογιάννη να παρέμβει στο Υπουργείο Υγείας για άρση της απόφασης του ΟΚΑΝΑ, τηρώντας τις υποσχέσεις του για την αποτροπή δημιουργίας περιοχών ΓΚΕΤΟ, αποκέντρωση υπηρεσιών και δομών.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την παρέμβαση του Υπουργού Υγείας και Πρόνοιας κ. Βασίλη Κικίλια και όλων των Βουλευτών της Α΄ Αθήνας.

Reason

Γονεις, κάτοικοι, επιχειρηματίες και εκπαιδευτικοί της γειτονιάς μας , σας ζητάμε να στηρίξετε τον αγώνα μας ενάντια σε ένα ακόμη υπνωτήριο που σχεδιάζει ο ΟΚΑΝΑ σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και την Ανοχή του Δήμου σε απόσταση αναπνοής απο δέκα σχολεία. Ο τρόπος με τον οποίο γκετοποιούν το κέντρο της Αθήνας είναι οργανωμένος εδώ και χρόνια!

Έχοντας ειλικρινή και βαθιά συμπαράσταση στους ανθρώπους στους οποίους απευθύνεται, αλλα έχοντας και πείρα στο πώς διαδραματίζεται η κατάσταση γύρω από αυτές τις "δομές" και πόσο επηρεάζει την ζωή των παιδιών μας και όλων των κατοίκων της περιοχής, σας ζητάμε να καταψηφίσετε αυτήν την απόφαση που μόνο πρόνοια δεν προσφέρει αλλά δημιουργεί μια νέα πιάτσα εμπορίου. ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ !

Translate this petition now

new language version

Ο Ξενωνας θα λύσει προβλήματα δεν θα δημιουργήσει ,σας παρασύρουν οι φασιστές ,είναι ντροπή ο παραπλανητικός τίτλος του πετισιον .... Δυστηχως γινόμαστε ρεζίλι διεθνώς .. Οι δομές είναι στο κέντρο για να πετύχουν και να κινητοποιηθούν οι άστεγοι χρήστες και να μπουν ,σε μακρινές δομές δεν πάει κανείς . Το να προτιμάτε να είναι στους δρόμους όλη μέρα παρά στην γειτονιά σας να βρουν ένα μέρος να ησυχάσουν να πλυθούν και να φάνε είναι εντελώς απάνθρωπο Η εκκλησία έπρεπε να πρωταγωνιστεί θετικά και να σιτίζει κιόλας

Why people sign

• 7 hours ago

Γιατι η γειτονιά του Αγίου Παύλου είναι ήδη αρκετά επιβαρυμένη.

• Αθήνα

5 days ago

Είμαι κάτοικος της περιοχής κ ανησυχώ. Δε νιώθω ασφαλής.

• on 06 Apr 2021

Μας αναγκάζουν να φύγουμε από τη γειτονιά που μεγαλώσαμε.Φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε ελεύθεροι και να αφήσουμε τα παιδιά να παίζουν.

• on 06 Apr 2021

Γιατί είμαι μόνιμος κάτοικος και έχω δικό μου σπίτι. Ιδιωτικός υπάλληλος

• on 05 Apr 2021

Λογιστής

Tools for the spreading of the petition.

You have your own website, a blog or an entire web portal? Become an advocate and multiplier for this petition. We have the banners, widgets and API (interface) to integrate on your pages.

Signing widget for your own website

API (interface)

/gr/petition/online/exo-ta-narkotika-apo-ta-scholeia/votes
Description
Number of signatures on openPetition and, if applicable, external pages.
HTTP method
GET