• Από: Μιχαλησ Γραμματικακησ περισσότερα
  • Περιοχή: Ελλαδα
    Θέμα: Παιδεία mehr
  • Κατάσταση: Το ψήφισμα είναι έτοιμο να κατατεθεί
  • Η περίοδος συλλογής υπογραφών έχει λήξει
  • 7 Υποστηρικτές
    Sammlung abgeschlossen

Αλλαγη Στην Παιδεια Των Ελληνων

-

Στην Πραγματικοτητα Αν Αλλαξει Η Παιδεια Μιασ Χωρασ Αλλαζει Και Η Νοοτροπια [Τροποσ Σκεψησ] Προτεινω Απο Το Γυμνασιο Να Μπει Σαν Μαθημα Το Μαθημα Τησ Αυτογνωσιασ ,αφου Βοηθαει Τουσ Ανθρωπουσ Να Εχουν Δικη Τουσ Γνωμη Στην Πορεια Τησ Ζωησ Τουσ, Γιατι Η Κοινωνια Οπωσ Ειναι Διαμορφωποιημενη Εωσ Σημερα Δημιουργει Ανελευθερα Ατομα Που Τα Χωριζει Σε Κομματα,ομαδεσ Και Θρησκειεσ .αυτα Θεωρουνται Μαστιγα Για Τουσ Αμαθεισ Που Συγκρουονται Μεταξυ Τουσ Και Φρωνω Οτι Οταν Ο Καθε Ανθρωποσ Γινει Ποιο Υπευθυνοσ Δημιουργει Μια Κοινωνια Με Σοβαροτητα Και Κυριωσ Αμοιβαιοτητα.

Αιτιολόγηση:

Γιατι Πιστευω Οτι Η Κοινωνια Πρεπει Να Υπηρετει Τον Ανθρωπο Και Οχι Ο Ανθρωποσ Την Κοινωνια.σημερα Η Κοινωνια Τρωει Τα Παιδια Τησ .πρεπει Να Αρχιζει Να Ωριμαζει .θεωρω Οτι Πηγη Ολου Του Κακου Ειναι Η Αμαθεια .οι Λαοι Πρεπει Να Πιστευουν Στην Δυναμη Τουσ Αλλα Οχι Σαν Μια Αμορφη Μαζα Αλλα Σαν Δομημενοι Ανθρωποι Τονιζοντασ Την Προσωπικοτητα Του Ο Καθε Ανθρωποσ.γιατι Υσχησ Εν Τι Ενωση ,αλλα Με Δομημενα Και Ελευθερα Ατομα Με Καθαρη Κριση Και Διακριση.πρεπει Να Σταματησουμε Να Περιμενουμε Απο Τουσ Αλλουσ Συνεχεια Και Ουτε Να Ειμαστε Στην Αντιδραση Αλλα Στην Δραση Ελευθεροι Και Χωρισ Φοβο.θεωρω Οτι Αυτο Χρειαζεται Η Ελλαδα Για Να Αλλαξει Και Οτι Η Πηγη Του Κακου Ειναι Η Αμαθεια Και Αυτο Δεν Ειναι Απλα Κακο Για Μια Χωρα Αλλα Μαστιγα.

Στο όνομα όλων όσων έχουν υπογράψει.

14231, Ελλάδα, 30.07.2015 (aktiv bis 29.01.2016)

Δημόσιος διάλογος σχετικά με το ψήφισμα

Δεν υπάρχει ακόμα επιχείρημα Υπέρ.
>>> Γράψτε το πρώτο επιχείρημα Υπέρ.

Δεν υπάρχει ακόμα επιχείρημα Κατά.
>>> Γράψτε το πρώτο επιχείρημα Κατά

Η πορεία του ψηφίσματος