Region: Romania
Animal rights

Dreptate pentru cainii impuscati langa autostrada A1 din Romania

Petitioner not public
Petition is directed to
Guvernul Romaniei, Organele de Politie competente
844 Supporters
Petitioner did not submit the petition.
 1. Launched 2018
 2. Collection finished
 3. Submitted
 4. Dialogue
 5. Failed

Vrem dreptate pentru cainii executati cu cruzime langa benzinaria de la km36, autostrada A1 Bucuresti-Pitesti. Starea animalelor in Romania e mai mult decat una rea, iar unii oameni le mutileaza, le tortureaza si le fac multe alte lucruri rele, astfel de fapte neaducandu-le, de cele mai multe ori, nici macar urmarirea penala.

Paznicul de vanatoare Ion Antonescu, de la Ocolul Silvic Bolintin, in mod deliberat si mizerabil a impuscat caini nevinovati, din cauza urii pure si a frustrarilor sale personale. Foarte multe cadavre de caini gasite acolo de mai bine de un an incoace sunt dovada unui adevarat masacru ce are loc in zona.

Desi cainii aveau cercei galbeni care indicau ca au fost castrati si ingrijiti, el i-a impuscat.

AJUTATI-NE SA FACEM CA ACEST OM SA FIE CONDAMNAT PENTRU FAPTELE SALE SI SA PROTEJAM ANIMALELE DIN ROMANIA DE ASEMENEA INDIVIZI!

Reportajul canalului Digi24: www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/video-caini-macelariti-langa-autostrada-854301

Reason

Dreptate pentru cainii executati cu cruzime langa benzinaria de la km 36, autostrada A1 Bucuresti-Pitesti.

Cruzimea oamenilor nu cunoaste margini. Se intampla lucruri care ne socheaza din ce in ce mai mult.

Pe autostrada A1 Bucuresti-Pitesti, langa podul de la km 36, foarte aproape de o benzinarie, este o zona "preferata" de catre cei ce vor sa scape de cainii lor. Din nefericire de foarte multe ori au fost abandonati caini aici.

Un grup de oameni, iubitori de animale, au avut grija de cainii abandonati acolo hranindu-i si incercand sa le ofere macar putin din dragostea pe care o merita.

Dar sunt monstri printre oameni, cu inima atat de rece si atat de plini de frustrari incat ne lasa fara cuvinte. Cel despre care vorbim se numeste Ion Antonescu, este paznic de vanatoare la Ocolul Silvic Bolintin si este vinovatul pentru omorarea, lipsita de orice cuget, a unui numar foarte mare de caini nevinovati.

Sta deoparte ca un las si omoara cainii de la o distanta sigura pentru el.

Cu 3 luni in urma masacrul a inceput din nou si multi caini au trebuit sa moara din dorintele lui sadice. Chiar daca politia a fost alertata cu mai bine de o luna in urma pana acum nimic nu s-a intamplat, iar criminalul a putut sa continue sa isi hraneasca nestingherit dorinta de a ucide.

Chiar inainte de Craciun, oamenii care au grija de cainii ce au reusit sa scape din calea ucigasului au gasit o catea paralizata. Aceasta a fost impuscata de monstru si nu mai poate merge. A fost luata de acolo de catre ei si de atunci se afla intr-o clinica veterinara, unde este sub terapie intensiva. Sansele ei din pacate sunt foarte mici, ea nemaiputand manca de la Craciun, fiind acum hranita fortat.

In poza se vede o catelusa negru cu alb. Era foarte blanda, afectuoasa si totodata prietenoasa. Exact de aceste lucruri s-a folosit si monstrul care a impuscat-o in cap de la cea mai mica distanta. Acesta a profitat de increderea ei si i-a bagat pusca in gura dupa care a tras, fapt dovedit de gaura lasata de glont la iesirea din capul ei... Avea doar 9 luni.

Cand cainele a fost gasit impuscat, politia a fost din nou alertata imediat. Atunci cand monstrul a aflat de implicarea politiei, a incercat sa ia cadavrul cainelui de la locul faptei pentru a nu lasa nicio dovada in urma, insa activistii pentru drepturile animalelor i-au stat in cale, iar de aceasta data monstrul nu a mai putut face ce si-a propus.

CINEVA CARE ESTE ATAT DE CUMPLIT ESTE O MARE AMENINTARE SI PENTRU OAMENI!

Digi 24 a facut miercuri, 03.01.2018, un reportaj despre incredibilele fapte. Nu doar ca animalele sunt impuscate ingrozitor de catre Ion Antonescu, dar zona in care el omoara cainii este la 50 de metri de autostrada si benzinarie si este o zona destul de frecventata de oameni, monstrul reprezentand un pericol si pentru acestia. Cand a impuscat una dintre catele, acesta a ratat de putin o femeie care dadea de mancare cainilor.

Este inacceptabil ca un individ de asemenea cruzime si violenta sa posede in continuare arma si sa fie lasat liber in societate.

Cerem dreptate pentru animalele ucise de Ion Antonescu si ne asteptam ca politia si Guvernul Romaniei sa actioneze! Protejati animalele fara aparare care au ajuns in situatia asta din cauza politicilor gresite si a lipsei de importanta data legilor ce privesc soarta unor astfel de animale. Ion Antonescu trebuie sa fie condamnat!

Acestea sunt crime crude si violente ce necesita pedeapsa maxima!

Thank you for your support

This petition has been translated into the following languages

News

 • Liebe Unterstützende,
  der Petent oder die Petentin hat innerhalb der letzten 12 Monate nach Ende der Unterschriftensammlung keine Neuigkeiten erstellt und den Status nicht geändert. openPetition geht davon aus, dass die Petition nicht eingereicht oder übergeben wurde.

  Wir bedanken uns herzlich für Ihr Engagement und die Unterstützung,
  Ihr openPetition-Team

Not yet a PRO argument.

No CONTRA argument yet.

Help us to strengthen citizen participation. We want your petition to get attention and stay independent.

Donate now