Security

7% achieved 500 for collection target
  1. Launched 01/04/2022
  2. Time remaining > 5 weeks

I agree to the storage and processing of my personal data. The petitioner can see name and place and forward this information to the recipient. I can withdraw my consent at any time.

Cieľom petície je zvýšiť bezpečnosť chodcov (najmä detí) a domácich zvierat na komunikácií na Žižkovej ulici č.24.

Reason

Požiadavka je dôležitá, pretože nás - obyvateľov každodenne ohrozujú vodiči automobilov, ktorí nerešpektujú maximálnu povolenú rýchlosť 30km/h. Dospelí sa vedia pozrieť, ale deti a zvieratká nie. Nehoda je otázka času. Napriek tomu oddelenie dopravy miestneho úradu už roky odmieta inštalovať spomaľovač, nakoľko sa ako správca komunikácie nestotožňuje s vyššie uvedeným záverom.

Prosím podporte túto petíciu. Môžete tým zachrániť zdravie, alebo život.

Aj svoj, ak sa niekedy prechádzate od Nábrežia cez Strmú cestu na hradný kopec.

Thank you for your support, Maroš Korman from Bratislava
Question to the initiator

Translate this petition now

new language version

Why people sign

on 07 Apr 2022

Veľa krát sa mi stalo, že auto išlo vyššou rýchlosťou. Cez zaparkované autá nie je dobrý výhľad na cestu a musela som uskočiť v poslednej chvíli, aby ma nezrazili. Od brány k ceste je len pár metrov, nechcem si ani predstaviť, čo by sa stalo, ak by sa rozbehlo malé dieťa a rodič by nestihol dobehnúť. Ani vodičí memusia vidieť dieťa, psa, ktoré by vybehlo spoza zaparkovaných áut.

on 03 Apr 2022

Ide mi o bezpečnosť každého jedného chodca na Žiškovej ulici, pretože táto je mimoriadne frekventovaná.

Tools for the spreading of the petition.

You have your own website, a blog or an entire web portal? Become an advocate and multiplier for this petition. We have the banners, widgets and API (interface) to integrate on your pages.

Signing widget for your own website

API (interface)

/sk/petition/online/zvyste-bezpecnost-pre-chodcov-na-zizkovej-24-v-bratislave/votes
Description
Number of signatures on openPetition and, if applicable, external pages.
HTTP method
GET