Region: Poznań
Image of the petition Sprzeciw przeciwko demoralizacji dzieci i młodzieży
Education

Sprzeciw przeciwko demoralizacji dzieci i młodzieży

Wojewoda
87 supporters
44% achieved 200 for collection target
87 supporters
44% achieved 200 for collection target
  1. Launched 26/01/2024
  2. Time remaining 9 weeks

I agree that my data will be stored . I decide who can see my support. I can revoke this consent at any time .

Zgodnie z Konstytucją pkt 4, paragraf 1, my Naród, wyrażamy nasze zaniepokojenie w związku z Programem „Polityka Miasta Poznania na rzecz Równości i Różnorodności Społecznej na lata 2024-2026” i w tym celu wzywamy wojewodę Agatę Sobczyk do zachowania się zgodnie z obowiązującym prawem przy akceptacji podjętej uchwały z dnia 16.styczeń.2024, która została przegłosowana korzystnym wynikiem. Istnieje domniemanie celowego pominięcia różnych grup społecznych, których ta polityka dotyczy. Wyrażamy swój sprzeciw przeciwko takiemu potraktowaniu społeczeństwa miasta Poznania. Polityka miasta Poznań prowadzi do demoralizacji dzieci i młodzieży w szkołach bez wiedzy rodziców!

Reason

Link to the petition

Image with QR code

Tear-off slip with QR code

download (PDF)

Translate this petition now

new language version

News

Dojść demoralizacji dzieci oraz całego społeczenstwa w naszym kraju Polsce jak i na całym świecie

Why people sign

Tools for the spreading of the petition.

You have your own website, a blog or an entire web portal? Become an advocate and multiplier for this petition. We have the banners, widgets and API (interface) to integrate on your pages. To the tools

Translate this petition now

new language version