openPetition je europska . Ako želite prevesti platformu s njemačkog na Deutsch pomozi nam kontaktirajte nas.
Bild zur Petition mit dem Thema: dvosmjenski rad u splitskim dječjim državnim vrtićima dvosmjenski rad u splitskim dječjim državnim vrtićima
  • Von: Andrea Kusijanović mehr
  • Za: Služba za obrazovanje i znanost Split
  • Regija: Splitsko-dalmatinska ž... mehr
    Kategorija: Obrazovanje mehr
  • Status: Peticija je spremna za uručivanje.
  • Sammlung beendet
  • 42 Unterstützende
    Sammlung abgeschlossen

dvosmjenski rad u splitskim dječjim državnim vrtićima

-

Želimo promjeniti rad dječjim državnim vrtićima. Ima puno roditelja koji rade dvije smjene,koji rade subotom,nedjeljom,blagdanima, naravno tu postoje bake , dide , tete koji će čuvati djecu.Koliko od nas nema tko če nam pričuvati djecu ? Ali zašto ne bi državni vrtići promjenili radno vrijeme .Zašto se ne bi napravila jedna grupa u državnim vrtićima koja je za radne mame i tate? Grupa u kojoj bi mogli ostaviti djecu ovisno u kojoj smjeni radimo . Grupa koja se prilagođava našoj radnoj smjeni. Radno vrijeme u državnim vrtićima je ostalo kako je bilo za vrijeme Jugoslavije , danas svi mi dobro znamo da takvo radno vrijeme postojii jedino ako se zaposlite u neku državnu službu. A koliko od nas radi od 7 do 16 sati? Koliko od nas radi od 7 do 17 , 18 sati , pa se moramo snalaziti tko ce ići po djete u vrtić. Koliko od nas radi popodnevnu smjenu , pa se moramo snalaziti tko če čuvati dijete popodne . Ako ste za da se promjeni rad državnim vrtićima potpišite ovu peticiju i pomozite nam !

Obrazloženje:

U ime svih potpisnika.

Split, 12.04.2017 (aktiv bis 11.07.2017)

Debata o peticiji

Još nema PRO argumenata.
>>> Unesite prvi PRO argument.

Još nema KONTRA argumenata.
>>> Unesite prvi KONTRA argument

Tok peticije