openPetition wird europäisch. Wenn Sie uns bei der Übersetzung der Plattform von Deutsch nach Deutsch helfen wollen, schreiben Sie uns.
Bild zur Petition mit dem Thema: dvosmjenski rad u splitskim dječjim državnim vrtićima dvosmjenski rad u splitskim dječjim državnim vrtićima
  • Von: Andrea Kusijanović mehr
  • An: Služba za obrazovanje i znanost Split
  • Region: Splitsko-dalmatinska ž... mehr
    Kategorie: Bildung mehr
  • Status: Die Petition ist bereit zur Übergabe
    Sprache: Kroatisch
  • Sammlung beendet
  • 42 Unterstützende
    Sammlung abgeschlossen

dvosmjenski rad u splitskim dječjim državnim vrtićima

-

Želimo promjeniti rad dječjim državnim vrtićima. Ima puno roditelja koji rade dvije smjene,koji rade subotom,nedjeljom,blagdanima, naravno tu postoje bake , dide , tete koji će čuvati djecu.Koliko od nas nema tko če nam pričuvati djecu ? Ali zašto ne bi državni vrtići promjenili radno vrijeme .Zašto se ne bi napravila jedna grupa u državnim vrtićima koja je za radne mame i tate? Grupa u kojoj bi mogli ostaviti djecu ovisno u kojoj smjeni radimo . Grupa koja se prilagođava našoj radnoj smjeni. Radno vrijeme u državnim vrtićima je ostalo kako je bilo za vrijeme Jugoslavije , danas svi mi dobro znamo da takvo radno vrijeme postojii jedino ako se zaposlite u neku državnu službu. A koliko od nas radi od 7 do 16 sati? Koliko od nas radi od 7 do 17 , 18 sati , pa se moramo snalaziti tko ce ići po djete u vrtić. Koliko od nas radi popodnevnu smjenu , pa se moramo snalaziti tko če čuvati dijete popodne . Ako ste za da se promjeni rad državnim vrtićima potpišite ovu peticiju i pomozite nam !

Begründung:

Im Namen aller Unterzeichner/innen.

Split, 12.04.2017 (aktiv bis 11.07.2017)

Debatte zur Petition

Noch kein PRO Argument.
>>> Schreiben Sie das erste PRO-Petition Argument

Noch kein CONTRA Argument.
>>> Schreiben Sie das erste CONTRA-Petition Argument

Petitionsverlauf