Želimo promjeniti rad dječjim državnim vrtićima. Ima puno roditelja koji rade dvije smjene,koji rade subotom,nedjeljom,blagdanima, naravno tu postoje bake , dide , tete koji će čuvati djecu.Koliko od nas nema tko če nam pričuvati djecu ? Ali zašto ne bi državni vrtići promjenili radno vrijeme .Zašto se ne bi napravila jedna grupa u državnim vrtićima koja je za radne mame i tate? Grupa u kojoj bi mogli ostaviti djecu ovisno u kojoj smjeni radimo . Grupa koja se prilagođava našoj radnoj smjeni. Radno vrijeme u državnim vrtićima je ostalo kako je bilo za vrijeme Jugoslavije , danas svi mi dobro znamo da takvo radno vrijeme postojii jedino ako se zaposlite u neku državnu službu. A koliko od nas radi od 7 do 16 sati? Koliko od nas radi od 7 do 17 , 18 sati , pa se moramo snalaziti tko ce ići po djete u vrtić. Koliko od nas radi popodnevnu smjenu , pa se moramo snalaziti tko če čuvati dijete popodne . Ako ste za da se promjeni rad državnim vrtićima potpišite ovu peticiju i pomozite nam !

Obrazloženje

Vielen Dank für Ihre Unterstützung, Andrea Kusijanović iz Split
Frage an den Initiator

Übersetzen Sie jetzt diese Petition

Neue Sprachversion
Za

Noch kein PRO Argument.

Protiv

Noch kein CONTRA Argument.