Obrazovanje

dvosmjenski rad u splitskim dječjim državnim vrtićima

Podnositelj peticije nije javan
Peticija je upućena na
Služba za obrazovanje i znanost Split
42 Potpora

Podnosilac peticije nije podnio peticiju.

42 Potpora

Podnosilac peticije nije podnio peticiju.

1. Pokrenut 2017
  2. Zbirka završena
  3. Poslato
  4. Dijalog
  5. Neuspješno

Želimo promjeniti rad dječjim državnim vrtićima. Ima puno roditelja koji rade dvije smjene,koji rade subotom,nedjeljom,blagdanima, naravno tu postoje bake , dide , tete koji će čuvati djecu.Koliko od nas nema tko če nam pričuvati djecu ? Ali zašto ne bi državni vrtići promjenili radno vrijeme .Zašto se ne bi napravila jedna grupa u državnim vrtićima koja je za radne mame i tate? Grupa u kojoj bi mogli ostaviti djecu ovisno u kojoj smjeni radimo . Grupa koja se prilagođava našoj radnoj smjeni. Radno vrijeme u državnim vrtićima je ostalo kako je bilo za vrijeme Jugoslavije , danas svi mi dobro znamo da takvo radno vrijeme postojii jedino ako se zaposlite u neku državnu službu. A koliko od nas radi od 7 do 16 sati? Koliko od nas radi od 7 do 17 , 18 sati , pa se moramo snalaziti tko ce ići po djete u vrtić. Koliko od nas radi popodnevnu smjenu , pa se moramo snalaziti tko če čuvati dijete popodne . Ako ste za da se promjeni rad državnim vrtićima potpišite ovu peticiju i pomozite nam !

Obrazloženje

hvala na podršci

Link na peticiju

Slika s QR kodom

Listić za odvajanje s QR kodom

Preuzimanje (PDF)

• Liebe Unterstützende,
    der Petent oder die Petentin hat innerhalb der letzten 12 Monate nach Ende der Unterschriftensammlung keine Neuigkeiten erstellt und den Status nicht geändert. openPetition geht davon aus, dass die Petition nicht eingereicht oder übergeben wurde.

Wir bedanken uns herzlich für Ihr Engagement und die Unterstützung,
    Ihr openPetition-Team

Još nema argumenata za.

Još nema argumenata protiv.

Pomoć jačanju građanske participacije. Želimo da vaše zabrinutosti budu saslušane dok ne postanete neovisni.

Podržite