Environment

Pădure urbană, nu gropă de gunoi

Primaria Municipiului Arad
26 supporters
5% achieved 500 for collection target
26 supporters
5% achieved 500 for collection target
  1. Launched 26/01/2024
  2. Time remaining > 7 weeks

I agree that my data will be stored . I decide who can see my support. I can revoke this consent at any time .

Solicităm Primăriei Municiupiului Arad luarea de măsuri pentru înlăturarea deșeurilor ce sunt depozitate în zona străzilor Sabinelor și Mărului și realizarea unei păduri urbane prin accesarea fondurile alocate de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor în acest scop.

Reason

În acest moment zona tinde să devină o gropă de gunoi. Primăria Municipiului Arad, care deține acel teren, are oportunitatea să aplice în vederea realizării unei păduri urbane prin „Campania națională de împădurire și reîmpădurire, inclusiv păduri urbane” pentru Subinvestiția I.1.C. „Crearea de păduri urbane”, finanțat din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Zona poate fi împădurită în jurul ochiurilor de apă existente, care pot fi folosite pentru agrement, inclusiv pescuit sportiv și se va realiza o conectivitatea cu parcul realizat în jurul bălților Homoc.

Thank you for your support, Adrian Iova from Arad
Question to the initiator

Link to the petition

Image with QR code

Tear-off slip with QR code

download (PDF)

Translate this petition now

new language version

Why people sign

Aradul a devenit un oras al betonului, dalelor, este nevoie si de spatii verzi. Pe Vlaicu doar promisiuni de parcuri in schimb doar case de rugaciuni pe 35 mii mp acorda acordati cu titlu gratuit, statii de spalare auto (vezi teren fost Policrom), acest teren a fost promis de Bibart ca viitor teren pentru construirea unui parc, sa-i fie rusine si lui si celor care inchid ochii la matrapazlacurile primariei cu terenurile pe care le detine !

Tools for the spreading of the petition.

You have your own website, a blog or an entire web portal? Become an advocate and multiplier for this petition. We have the banners, widgets and API (interface) to integrate on your pages. To the tools

Translate this petition now

new language version