Regiune: Arad
Mediu inconjurator

Pădure urbană, nu gropă de gunoi

Petiția se adresează
Primaria Municipiului Arad

Colectia terminata

Colectia terminata

1. A început ianuarie 2024
  2. Colectia terminata
  3. Pregătiți depunerea
  4. Dialog cu destinatarul
  5. Decizie

Solicităm Primăriei Municiupiului Arad luarea de măsuri pentru înlăturarea deșeurilor ce sunt depozitate în zona străzilor Sabinelor și Mărului și realizarea unei păduri urbane prin accesarea fondurile alocate de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor în acest scop.

motive

În acest moment zona tinde să devină o gropă de gunoi. Primăria Municipiului Arad, care deține acel teren, are oportunitatea să aplice în vederea realizării unei păduri urbane prin „Campania națională de împădurire și reîmpădurire, inclusiv păduri urbane” pentru Subinvestiția I.1.C. „Crearea de păduri urbane”, finanțat din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Zona poate fi împădurită în jurul ochiurilor de apă existente, care pot fi folosite pentru agrement, inclusiv pescuit sportiv și se va realiza o conectivitatea cu parcul realizat în jurul bălților Homoc.

Iti multumesc pentru sprijin, Adrian Iova din Arad
Întrebare pentru inițiator

Link către petiție

Imagine cu cod QR

Fișă detașabilă cu cod QR

Descarca (PDF)

Niciun argument PRO încă.

Niciun argument CONTRA încă.

Ajutați la consolidarea participării cetățenilor. Dorim să vă facem auzite preocupările, rămânând în același timp independenți.

Promovați acum