Traffic & transportation

1% achieved 500 for collection target
  1. Launched 15/06/2021
  2. Time remaining > 10 months
I agree to the storage and processing of my personal data. The petitioner can see name and place and forward this information to the recipient. I can withdraw my consent at any time.

Vrem construcția unui sens giratoriu la intersecția străzilor Slatina și Tarnavelor

Reason

Pe o strada cu doua sensuri de circulatie, este loc numai de o mașină, deoarece primăria a aprobat parcări și pe partea dreaptă și pe partea stângă a Străzii Slatina Nr.2, rezultând frecvent blocaje în intersecție.

Parcarea automobilelor în intersecția străzilor Slatina și Tarnavelor, împiedică vizibilitatea celor din trafic.

Construcția unui sens giratoriu ar fluidiza traficul și ar reduce riscul de accidente datorate lipsei de vizibilitate.

Problemele cu traficul și cu vizibilitatea în  este o problemă importantă.

În primul rând, din cauza traficului rutier, oamenii riscă să întârzie la serviciu ori la alte evenimente importante, lucru cât se poate de neplăcut. În cazurile în care traficul este foarte,  foarte aglomerat, apare riscul ca ambulanțe sau mașini de pompieri să întârzie sau să fie blocate. În ambele cazuri, această întârziere ar putea costa viața cuiva.

În al doilea rând, lipsa de vizibilitate în timpul condusului, mai ales în intersecții este un lucru foarte periculos. Când vizibilitatea este blocată, crește riscul de accidente rutiere. Riscul ar putea fi redus prin desființarea acelor parcări.

În concluzie, problema noastră este importantă, iar rezolvarea ei va reduce întârzierile oamenilor și va reduce riscurile de accidente.

Translate this petition now

new language version

Tools for the spreading of the petition.

You have your own website, a blog or an entire web portal? Become an advocate and multiplier for this petition. We have the banners, widgets and API (interface) to integrate on your pages.

Signing widget for your own website

API (interface)

/ro/petition/online/constructia-unui-sens-giratoriu-la-intersectia-strazilor-slatina-si-tarnavelor/votes
Description
Number of signatures on openPetition and, if applicable, external pages.
HTTP method
GET