Region: Hungary
Civil rights

Tiltakozás Oltási Diszkrimináció Ellen!

Magyar kormány
4.192 Supporters
42% achieved 10.000 for collection target
  1. Launched 09/04/2021
  2. Time remaining > 3 Wochen
I agree to the storage and processing of my personal data. The petitioner can see name and place and forward this information to the recipient. I can withdraw my consent at any time.

Abszurdnak tartjuk azt a tervet, amely hátrányosan akarja megkülönböztetni a kísérleti Covid vakcinákat elutasító embereket!

A Covid kísérleti vakcinák által beoltott emberek ún. Védettségi igazolványt kapnak, a tervek szerint csak ennek felmutatásával lehet majd a jövőben utazni, színházba, étterembe, kávézóba és egyáltalán közösségbe menni.

Ezt a tervet teljesen abszurdnak tartjuk és a leghatározottabban tiltakozunk ellene!

Reason

Kérünk minden józanul gondolkodó honfitársunkat a petíciónk aláírására, mely közös érdekünk!

Nem juthatunk el odáig, hogy kényszerítsenek bennünket olyan vakcinák felvételére, amikről még a létrehozóik sem tudják, hogy milyen káros hatásai lehetnek az egészségünkre, lévén kísérleti szakaszban vannak a kutatások jelenleg!

Nem juthatunk el odáig, hogy az egészséges emberek nem mozdulhatnak ki a lakásaikból, nem mehetnek szórakozni, nem utazhatnak, mert nincs Oltási igazolványuk!

Kérjük minden ember támogatását, aki szabadon és egészségesen, hátrányos megkülönböztetés nélkül akar élni a hazájában!

Thank you for your support, Varga Mónika from Balatonfüred
Question to the initiator

Translate this petition now

new language version

News

Európa Tanács: nem korlátozhatóak a be nem oltott emberek jogai: "Az emberi jogok tiszteletben tartása miatt az embereket nem szabad COVID-19 oltás beadására kényszeríteni, és nem különböztethetőek meg hátrányosan azok, akik nem oltatják be magukat – utalva itt az oltásigazolás hiányából fakadó lehetséges korlátozásokra." "A kormányok gondoskodjanak arról, hogy az állampolgárok tájékoztatást kapjanak arról, hogy az oltás NEM kötelező, és hogy senkit sem politikai, társadalmi vagy egyéb módon nem kényszerítenek arra, hogy beoltassák magukat, ha ők maguk nem akarják ezt megtenni”

Oltási diszkriminációra szükség van, mert az oltakozási hajlandóságot csak így lehet feljebb tolni. A kötelező vedőoltások nem új dolgok, mindannyian be vagyunk oltva gyerekkorunktól fogva több betegség ellen is. Amíg nem érjük el a 70-80%os átoltottságot, addig szükség van az oltottak előnyös megkülönböztetésére.

Why people sign

• Gondos Csilla Szentlőrinc

2 hours ago

Mert a Kormány korruptul kezeli a Covid ügyet és ez felháborító. Eltitkolják a valóságot!!!

• 3 hours ago

Abszurd azért, mert a tervek szerint az erős immunrendszerrel rendelkező, egészséges emberek, akik a társadalom nagyobb részét képezik lennének az otthonukba zárva vagy kényszerítve arra, hogy a saját felelősségükre részt vegyenek egy gyógyszeripari kísérletben, melynek maguk a gyártók sem ismerik a végkimenetelét a mellékhatások, esetleges halálesetek tekintetében. Pontosan ez okból nem is vállalnak felelősséget sem a gyártók, sem a vakcinákat beadó egészségügyi dolgozók, sem a vakcinákat propagáló és diszkrimináló intézkedéseket tervező ún. szakértők és politikusok sem! A kísérleti vakcinákat felvevő önként vesz részt a kísérletben és alá kell írnia, hogy minden felelősség az övé! Tiltakozunk az ellen, hogy oltott és nem oltott között bárhol, bármilyen megkülönböztetést tegyenek és az ún. Védettségi igazolvánnyal többlet jogot biztosítsanak az oltottak részére, diszkriminálva ezzel az egészséges, ebben a kétes kimenetelű gyógyszerkísérletben részt venni nem akaró embereket!

• 5 hours ago

Nem szeretnék kisérleti alany lenni

• 5 hours ago

Az oltás egyéni döntés, ettől ne tegyenek semmi függővé. Ugyanúgy fizetik az oltatlanok is az adót és nekik is jár ugyanaz ami másoknak, maszk és távolság megtartása mellett.

• 10 hours ago

Nem szeretnék oltatni, szoptatós kismama vagyok. Így viszont még egy állatkertbe vagy kastély kertbe se mehetek kirándulni a lányommal.

Tools for the spreading of the petition.

You have your own website, a blog or an entire web portal? Become an advocate and multiplier for this petition. We have the banners, widgets and API (interface) to integrate on your pages.

Signing widget for your own website

API (interface)

/hu/petition/online/tiltakozas-oltasi-diszkriminacio-ellen/votes
Description
Number of signatures on openPetition and, if applicable, external pages.
HTTP method
GET