Family

24% achieved 1.000 for collection target
  1. Launched 25/05/2021
  2. Time remaining > 8 Wochen
I agree to the storage and processing of my personal data. The petitioner can see name and place and forward this information to the recipient. I can withdraw my consent at any time.

A petíció azért jött létre, hogy felháborodásunkat fejezzük ki, amiért Debrecenben csak a Klinikán lehet szülni, holott a Kenézybe minden adott hozzá, a körülmények minőségéről nem is beszélve!

Lassan lecseng a COVID, már lehet teraszozni, focimeccsre menni, fürdőben áztatni magunkat, stb, de a Kenézybe még mindig nem lehet menni szülni.

Jelenleg BELGYÓGYÁSZATKÉNT működik!!! Miért?? Miért annyival fontosabb például egy cukorbeteg vagy egy vérnyomás problémás, mint egy ANYA aki életet akar adni gyermekének MÉLTÓ körülmények között!

Volt egy igazán családközpontú szülészet és csak simán bezárják? Hol van ebben a médiában szajkózott “családbarátság”?

Nem mellesleg a Klinika munkáját is nagyon megterheli a két kórházra való szülés. Még mindig nincs ennyi szülő nőre berendezkedve, mert nem is tud!

Kérlek Benneteket álljunk ki azért, hogy emberhez méltó körülmények között szülhessünk!

Reason

Kedves Klinikások és Kedves Kenézysek!

Ez a petíció NEM a Klinika ellen jött létre, hanem a Kenézy MELLETT!

MINDENKI érdeke, hogy újra lehessen szülni a Kenézyben.

A véleményem az, hogy a Klinikán átélt rossz szülésélmények fele sem történt volna meg, ha nem lenne az intézmény túlzsúfolva, leterhelve.

Minden egészségügyi dolgozónak jár az elismerés, hogy a COVID alatt kitartottak, hiába a sok bizonytalanság és a temérdek plusz munka!

Ilyen körülmények között nagyon nehéz lehet kedvesnek, aranyosnak, szakmailag tökéletesnek maradni.

Kérem ismerje fel mindenki, hogy a Klinikán dolgozóknak, a Klinikát választó anyukáknak, a Kenézyben dolgozóknak és a Kenézyt választó anyukáknak is érdeke, hogy a Kenézyben újra lehessen szülni, mert az egyúttal azt is jelenti, hogy a Klinikán megszűnik a fejetlenség és mindenki visszakapja szeretett kórházát!

A petíció előremozdítja azt a folyamatot, hogy felismerjék azok is akik eddig ezt nem tudták/látták, hogy SZÜKSÉG VAN 2 kórházra. Nem csak a kenézyre és nem csak a klinikára, nem mind a kettőre!

Kérek mindenkit, hogy ne bántsuk a másikat, azért amit átélt, és ne bántsuk azokat akik minden erejüket megfeszítve próbálják élhetővé varázsolni a mostani helyzetet!

A Cél Közös!

Thank you for your support, Kiss Csilla from 4031
Question to the initiator

Translate this petition now

new language version

Why people sign

• Hajdúsámson

9 days ago

on 02 Jun 2021

A Klinika nem képes ellátni egyedül a szülészetet.

• on 31 May 2021

Mindenkinek legyen hely a szülőszobán és a gyermekágyas részen is amikor szüksége lesz rá. Ne úgy járjanak mint én.

• on 31 May 2021

Mert a Kenézyben szültem a két gyermekemet. Mindennel 100%-osan meg voltam elégedve. Másnak is ezt szeretném.

on 29 May 2021

Klinikan több kapacitás legyen!

Tools for the spreading of the petition.

You have your own website, a blog or an entire web portal? Become an advocate and multiplier for this petition. We have the banners, widgets and API (interface) to integrate on your pages.

Signing widget for your own website

API (interface)

/hu/petition/online/szueleszetet-a-kenezybe/votes
Description
Number of signatures on openPetition and, if applicable, external pages.
HTTP method
GET