Education

Önkéntes alapon szeretném támogatni gyermekem bölcsődei, óvodai csoportját, iskolai osztályát!

Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata, Intézmény fenntartója
39 supporters

Collection finished

39 supporters

Collection finished

1. Launched November 2023
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Kedves Szülőtársak!

Azért indítottam ezt a peíciót, hogy gyermekeink bölcsődei, óvódai, és iskolai csoportjait továbbra is támogathassuk önkéntes alapon. Valamikor a közelmúltban egy szülő bejelentést tett az önkormányzatnál, hogy amennyiben ők a fenntartók, akkor miért "kell, elvárt", hogy a szülők gyümölcsöt, tisztasági csomagot, játékot és egyebet vigyenek be az intézményekbe? Nos ez soha sem volt elvárás, pusztán egy lehetőség. Ha úgy érzed, hogy szeretnéd vissza a régi rendszert, és lehetőségeidhez mérten támogatnád gyermeked csoportját, osztályát, akkor nincs más dolgod mint aláírni a petíciót. Hálásan köszönöm a gyermekek nevében!

Reason

Minden valószínűség szerint a lentebbi cikkben foglaltak állnak a háttérben. Fontos lenne, hogy minél többen, minél több intézményből a kezdeményezés mellé álljanak. Leginkább azért van erre szükség, hogy az óvódapedagógusokat, gondozónőket, dajkákat, pedagógiai asszisztenseket, tanárokat ne érhesse semmiféle retorzió, amennyiben bármilyen adományt átvesznek. Így is kevés a pedagógus, becsüljük meg Őket!

Thank you for your support, Kiss-Soós Eszter from Székesfehérvár
Question to the initiator