Eredmény
Társadalmi biztonság

Ne legyen a továbbiakban kocsma a házunk aljában.

A petíció címzettje
A Károly körút 1. és a Rákóczi út 4. szám alatti üzlethelyiségek tulajdonosai
32 Támogató

A beadványt elfogadták.

32 Támogató

A beadványt elfogadták.

1. Indított 2024.03.06.
  2. A gyűjtés befejeződött
  3. Benyújtott
  4. Párbeszéd
  5. Eredmény

A petíció sikeres volt!

Olvassa el a híreket

A Budapest VII. kerület Rákóczi út 4. és Károly körút 1. házak aljában levő üzlethelyiségek tulajdonosait kérjük, hogy az üzlethelyiségeket kifejezetten szeszesital forgalmazásal foglalkozó vendéglátó tevékenységre (kocsma) ne adják bérbe.

Indoklás:

Sajnos az utóbbi években az Ördögsarok a vendéglátó tevékenységével olyan vendégkört vonzott, amely nem volt figyelemmel a házakban lakók nyugalmára, valamint a környezet megkímélése sem volt jellemző rájuk. Nyári időszakban éjszakánként nem csak a Rákóczi út forgalmának a zaját kellett elviselni az itt lakóknak, hanem a kocsma vendégeinek hangoskodását is. Sajnos reggelente olyan kosz fogadta az erre járókat, amire sem az itt lakók, sem a város nem lehetett büszke. Mondhatni, hogy heti rendszerességgel kellett rendőrt, vagy mentőt hívni az itt mulatozók miatt.

Nem szeretnénk a továbbiakban ilyen környezetet elviselni, ezért tisztelettel kérjük a tulajdonosokat, hogy ilyen tevékenységre ne adják ki az üzlethelyiségeiket.

Köszönjük a támogatást, Elter Pál -ból 11. kerület
Kérdés a kezdeményezőnek

Link a petícióhoz

Kép QR kóddal

Letéphető cédula QR kóddal

letöltés (PDF)

Ùjdonságok

• Üzenet a kitöltött petícióról

2024. 04. 08. -on,-en,-ön,-án,-én

Az egyik üzlethelyiség tulajdonosa az Eastinwest Kft. amely vezetőjének sikerült eljuttatnom a levelemet, ezzel az aláírásgyűjtéssel egyetemben, és válaszolt is.

"Kedves Pál!

Köszönöm, hogy levelével megkeresett. Mindenek előtt köszönetet szeretnèk mondani Önöknek - kérem tolmácsolja ezt a ház többi lakójának is - a sok év alatt tanúsított türelmükèrt. A közös képviselővel, Valikával karöltve igyekeztünk minden elkövetni, hogy az Ördögsarok tevékenysége minél kevesebb kellemetlenséget okozzon a ház lakóinak.
    Kérésüktől függetlenül is olyan bérlőt igyekszünk találni, akinek működése zavartalan, békés együttélést biztosít az érdekelteknek.

Tisztelettel

Mezei Tamas"

Még nincs PRO érv.

Még nincs CONTRA érv.

Segítsen a polgári részvétel erősítésében. Szeretnénk, hogy petíciója figyelmet kapjon és független maradjon.

Adományozzon most