Region: Hungary
Animal rights

Ne Engedjük Az Illatos Úti Árvák Altatását!

Fővárosi Önkormányzat
2.468 Supporters
12% achieved 20.000 for collection target
  1. Launched 02/10/2020
  2. Time remaining 5 weeks
I agree to the storage and processing of my personal data. The petitioner can see name and place and forward this information to the recipient. I can withdraw my consent at any time.

OSSZÁTOK! ÍRD ALÁ TE IS❗️ ❗️NE ENGEDJÜK AZ ILLATOS ÚTI ÁRVÁK ALTATÁSÁT❗️

❗️20.000 ALÁÍRÁS AZ ILLATOS ÚTI ÁRVÁKÉRT❗️

Az elmúlt napok történései nyugtalansággal és mély aggodalommal töltenek el minden állatbarátot, miután valahogy kiszivárgott egy olyan dokumentum, amelyben az Illatos út mostani második embere kiadta a jogszabályok betartását, azaz a 15 nap utáni altatás parancsát. Még mindig nem kaptunk választ azokra a nagyon fontos kérdésekre, hogy miért a kutyák lemészárlásában látja az új városvezetés a megoldást, miért nem szerveznek újabb örökbe fogadói napokat és egyéb eseményeket, hogy minél több budapesti árva kutya találhasson családra.

Az üzenet világos: egyszerűbb őket, a kiszolgáltatott életeket méreginjekcióval szíven szúrni, mint rendezvényeket szervezni az örökbe fogadásra. Sajnos egyelőre nem látjuk a kiutat, nem látjuk biztosítottnak, hogy tényleg nem lesz altatás.

Ne engedjük, hogy az új budapesti városvezetés méreginjekció általi halálra ítélje az Illatos úti árvákat.

Osszátok meg és írjátok alá minél többen az alábbi petíciót, hogy a budapesti városvezetés végre észhez térjen és még gondolatban se javasolja soha többet, az Illatos úti árva kutyák megölését, 15 napon túli túlaltatását.

❗️FONTOS! NAGYON FIGYELJETEK❗️

Csak akkor érvényes az aláírásotok, ha az alábbiak szerint jártok el.

Miután aláírtátok a petíciót, kaptok egy üzenetet az e-mail címetekre. Ott meg kell erősítenetek az aláírásaitokat...

Ez lesz az e-mailben. erre a kék mezőre kell alul ráklikkelni.

"ERŐSÍTSE MEG AZ ALÁÍRÁST és maradjon tájékozott."

Ha ezt kihagyjátok, nem lesz fog számítani az aláírásotok.

Erre,nagyon kell figyelni.

Ha ma nem cselekszünk, holnap már késő lesz... Az Illatos út újra vesztőhely lesz!

Most még nem késő! Cselekedjünk! Meg kell védjük az Illatos úti életeket!

Reason

Minden állatbarát felelőssége, hogy nyolc év elteltével, ne lehessen ismét altatni az Illatos úti ebtelepen. Nem lehet halálsor az Illatos út.

Thank you for your support, Vegera György from 1132
Question to the initiator

Translate this petition now

new language version

Joguk van az életre!!

Why people sign

• 2 days ago

Állat barát vagyok.

• Horváth Szandra Lácacséke

2 days ago

Állat barát vagyok.

• 7 days ago

Elítélem az állatkínzást és azt hogy indokolatlan esetben altatnak el állatokat,mert épp nem kell senkinek!

• 7 days ago

Mert az állat is élőlény és bem érdemel ilyen bánásmódot!!!

• 8 days ago

Mert szeretem az állatokat, és úgy gondolom, hogy nekik is joguk van az élethez, mint bármely élőlénynek aki ezen a földön él! Meg menteni kell őket nem bántani és nem elaltatni!!!

Tools for the spreading of the petition.

You have your own website, a blog or an entire web portal? Become an advocate and multiplier for this petition. We have the banners, widgets and API (interface) to integrate on your pages.

Signing widget for your own website

API (interface)

/hu/petition/online/ne-engedjuek-az-illatos-uti-arvak-altatasat/votes
Description
Number of signatures on openPetition and, if applicable, external pages.
HTTP method
GET