Terület: Vietnam

3. Benyújtás
  4. Párbeszéd a címzettel
  5. Döntés

Elfogadom, hogy adataimat tárolja. Én döntöm el, hogy ki láthatja a támogatásomat. Ezt a hozzájárulást bármikor visszavonhatom .

A vietnami bíróság LAN TROUNG MY üzletasszonyt halálbüntetéssel sulytaná, ingatlanüzletben jogtalanul, bűncselekmény útján szerzett vagyonszerzés vádjával. A vádak ha be is bizonyosodnak, hogy helytállóak, ezen petíció célja egyértelműen az, hogy mindenki aki úgy érzi, hogy az emberi élet pótolhatatlan, és hogy LAN TROUNG MY asszony ÉLETE nagyon is ÉRTÉKES, kérem írja alá ezt a kiadványt.

A halálbüntetés általam (és szerintem minden szívvel, lélekkel rendelkező érző emberi lény számára is így kell lennie ennek), egyetlen elfogadható kiszabása életellenes, gyilkosság elkövetése, (vagy arra felbujtás esete, például bérgyilkos felfogadása is ilyen, illetve maffiavezérek esete, akik még esetleg közvetlenül ha nem is gyilkoltak), illetve még szadista bűncselekmények esetén indokolt kiszabni !! Tudjuk, hogy politikai okokból, és diktátorokra is szabtak már ki bőven a történelem folyamán már halálos ítéleteket, nem véletlenül !

LAN TROUNG MY asszony esetében akármekkora is az okozott kár, csak anyagi károkozásról beszélhetünk, ezért erkölcstelen, lelketlen, és véleményem szerint konkrétan jogtalan gyilkosság egy Ember életét elvenni. Nem is értem egyáltalán ilyesmi egyáltalán egy igazságszolgáltatás esetében hogyan kerülhet szóba ?!

Igen nyilván a hölgy "könnyű" pénzszerzéssel, és csalással akart mesés gazdagságra szert tenni. Az emberi természet mindenki esetében gyarló, Ő nagyban csinálta az illegális ügyleteit. A jogtalanul szerzett vagyont vissza lehet adni a jogos, vagy jogos (?) tulajdonosoknak, nem beszélve a sok általa megvesztegetett korrupt tisztviselők, politikusok akkor a bíróság szerint mit érdemelnének, ha szerintük Ő halált? A hölgyet ha teljes vagyonelkobzásra, és házi őrizetre ítélik az is elég bűnhődés volna nekik, és egyenesen Pokoli Érzés lehet Neki a tudatában lenni, hogy mi várhat Rá !! Kérek mindenkit csatlakozzon ehhez, csak egyetlen aláírás, és jó ügyet szolgál vele az illető, nem beszélve arról hogy könnyű azonosulni ennek a petíciónak a céljával. Egy-egy aláírás sokra megy, az aláírónak csak egyetlen aláírás Neki, LAN TROUNG MY asszonynak maga az Élet, a remény !! Kérek Mindenkit, Könyörgök Mindenkinek írja alá ezt a kiadványt, ezzel adjunk reményt az igazságnak, amíg nem késő. Nem lehet hogy sok ember véleménye nem számítana, egy jó ügyért !! Köszönöm, köszönöm, köszönöm, köszönöm, köszönöm !!

Indoklás:

Szerintem ez a humánus petíció különösebb magyarázatra nem szorul, egy szörnyű igazságtalanság megakadályozását viszont lehetővé teszi !!

Köszönjük a támogatást, József Garda -ból Budapest
Kérdés a kezdeményezőnek

Link a petícióhoz

Kép QR kóddal

Letéphető cédula QR kóddal

letöltés (PDF)

Fordítsa ezt a petíciót most

Új nyelvi változat

Még nincs PRO érv.

Még nincs CONTRA érv.

Miért írnak alá az emberek

A petíció terjesztésének eszközei.

Van saját weboldala, blogja vagy egy teljes webportálja? Legyen szószólója és szorzója ennek a kezdeményezésnek. Szalaghirdetések, elemek és az API-t (felület) áll rendelkezésünkre, amelyeket beágyazhatunk az Ön oldalához. A szerszámokhoz

Fordítsa ezt a petíciót most

Új nyelvi változat

Segítsen a polgári részvétel erősítésében. Szeretnénk, hogy petíciója figyelmet kapjon és független maradjon.

Adományozzon most