Region: Inárcs

20% achieved 500 for collection target
  1. Launched 02/10/2020
  2. Time remaining 5 weeks
I agree to the storage and processing of my personal data. The petitioner can see name and place and forward this information to the recipient. I can withdraw my consent at any time.

Forgalomlassítás a főbb utakon kívül. A főbb utakon a Hársfa-Kakucsi út kereszteződésben a buszmegállóhoz és a Fekiács J. - Bajcsy út kereszteződésénél szintén a buszmegállóhoz zebra felfestése az úttestre és a zebrák megvilágítása éjszaka, hogy a buszról le- és felszálló felnőttek és gyerekek biztonságosan átkelhessenek az úttesten. A főbb utaok kívül (Kakucsi út, Széchenyi, Bajcsy) 30-as zónát jelöljenek ki.

Reason

Az utóbbi három hónap alatt két halálos baleset is történt a Bajcsy-Zsilinszky úton - mivel a gyorshajtás lassan állandó ezeken az útszakaszokon illetve az autópálya miatt az átmenő forgalom folyamatosan nő - az autópályán történt baleset esetén a mobil applikációk is erre terelik le a forgalmat - ezért érezzük szükségét annak hogy ezeknek az áldatlan állapotoknak végre vége legyen. A főbb utakon mellett egyes állampolgárok a saját gyorsulási pályájuknak tekintik az alsóbbrendű utcákat, ezért kérjük hogy ezeken az alsóbbrendű utcákon a 30 sebességkorlátozó, lakó/pihenőövezet táblák kerüljenek ki(vagy vissza).

Thank you for your support, Pelikán Tamás from 2365
Question to the initiator

Translate this petition now

new language version

Why people sign

• on 11 Oct 2020

Minden reggel a főúton megyek át a buszmegállóhoz, ahol viszont nincs zebra. Az autók nem lassítanak nagy részben, így nekem kell megvárnom mire elmennek. Nem igazán szeretném ha egy autós akit letereltek az autópályáról, nem lassít hisz főút, nincs zebra, és ebből nagyobb baleset lenne. (Már így is történtek balesetek ebből az okból kifolyólag)

• on 10 Oct 2020

Fontosnak tartom a biztonságos közlekedést!

• on 09 Oct 2020

Túl sok a közúti baleset

• Szamosi Tímea 2366, Kakucs

on 09 Oct 2020

A gyerekeim Inárcsra járnak iskolába, fontos a biztonságuk.

• Inárcs

on 09 Oct 2020

Mert gyerekeim vannak, akik érintettek lehetnek, más gyerekét is fontosnak találom, és én magam is tapasztalom a felelőtlen közlekedési morált a településen belül.

Tools for the spreading of the petition.

You have your own website, a blog or an entire web portal? Become an advocate and multiplier for this petition. We have the banners, widgets and API (interface) to integrate on your pages.

Signing widget for your own website

API (interface)

/hu/petition/online/forgalomszabalyozas-es-gyalogatkelohelyek-felfestese-inarcson/votes
Description
Number of signatures on openPetition and, if applicable, external pages.
HTTP method
GET