Region: Rudeš

57% achieved 500 for collection target
  1. Launched 05/05/2021
  2. Time remaining 11 days
I agree to the storage and processing of my personal data. The petitioner can see name and place and forward this information to the recipient. I can withdraw my consent at any time.

Mjesto radnje je park u Ratarskoj ulici. Trenutno se odvijaju radovi na drugoj strani parka gdje će umjesto sprava i penjalica za djecu vrtićke dobi, instalirati sprave za vježbanje iako u krugu od 200 metara postoji već jedno vježbalište te postoji plan izgradnje još jednog na livadi pored Kauflanda te je time znatno smanjen prostor za igru djeci. Ovim potpisima idemo na sjednicu gradske četvrti Trešnjevka-Sjever, te ćemo sve pokušati kako bi zaustavili izgradnju tog vježbališta. Ako ne uspijemo postoji mogućnost da te sprave budu naknadno uklonjene.

Reason

Nadamo se da ćemo zaustaviti ove radove i prije završetka jer ne želimo da se razbacuje naš novac, te želimo ugodno i sigurno mjesto za našu djecu.

Zato Rudešani podržite ovu peticiju zbog nas samih a i naše djece pogotovo.

Thank you for your support, Davor Tunjić from Zagreb
Question to the initiator

Translate this petition now

new language version

Why people sign

• Marin Brkić , III Rudeški ogranak

on 09 May 2021

Roditelj sam male djece. Park mi je u blizini doma.

• on 08 May 2021

Tu živim i gledam kako djeca pate zbog gluposti koje rade odrasli karijerista.

• Zagreb

on 08 May 2021

Rudes nema dovoljno parkova. Sramotno je unistavati djecji park izmedju skole i vrtica. Zar djeca trebaju biti na ulici ili riskirati medju spravama za odrasle?

• on 07 May 2021

Moja djeca se svaki vikend igraju u tom parku, zajedno sa sestrinom djecom koja živi u Rudešu, a budući da živi u stanu, to je jedino mjesto na kojem se možemo okupiti sa njih 6ero i isto tako jedino mjesto na kojem ona može bezbrižno pustiti djecu da se igraju svakodnevno.

• Zagreb

on 07 May 2021

Zelimo da bude parkić za djecu i prostor za njihovu igru.

Tools for the spreading of the petition.

You have your own website, a blog or an entire web portal? Become an advocate and multiplier for this petition. We have the banners, widgets and API (interface) to integrate on your pages.

Signing widget for your own website

API (interface)

/hr/petition/online/ne-damo-nas-park/votes
Description
Number of signatures on openPetition and, if applicable, external pages.
HTTP method
GET