Animal rights

Peticija Psychopractice

Petition is directed to
Parlamentarna skupština Bosne i Hercegovine
1 supporter

Collection finished

1 supporter

Collection finished

  1. Launched December 2023
  2. Collection finished
  3. Prepare submission
  4. Dialog with recipient
  5. Decision

Zajedno sa PsychoPractice i svima vama koji volite životinje, pokrećemo akciju ‘Jedan pas, jedna škola’ u Bosni i Hercegovini, Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji i Crnoj Gori. Cilj nam je da svaka škola dobije najmanje jednog psa, čime promovišemo brigu o životinjama i razvijanje empatije kod mladih.

Reason

Ova akcija pruža i jedinstvenu priliku za spajanje škola i azila, stvarajući nove veze u zajednici i povećavajući šanse za udomljavanje napuštenih životinja. Pozivamo škole koje žele da se uključe da se povežu sa lokalnim azilima i zajedno radimo na ovom važnom cilju.
Pozivamo vas da nam šaljete fotografije pasa koje je udomila škola iz azila ili sa ulice. Takođe, pozivamo sve ljude dobre volje da pomognu psima lutalicama.
Potrebna nam je podrška vladajućih struktura, sponzora i veterinarskih stanica. Ako želite donirati kućice, hranu ili pružiti veterinarske usluge za pse u školama, javite se!
Pokrećemo i peticiju za podršku ovoj akciji. Vaš potpis i podrška su od velikog značaja za uspeh ove ideje.

Thank you for your support, Jasna Bajraktarević from Sarajevo
Question to the initiator

Link to the petition

Image with QR code

Tear-off slip with QR code

download (PDF)

News

Not yet a PRO argument.

No CONTRA argument yet.

Help us to strengthen citizen participation. We want to support your petition to get the attention it deserves while remaining an independent platform.

Donate now