Image për shtëpi parlament " Should the EU move towards more mutual solidarity? ".

Rajon : Bashkimi Evropian

Should the EU move towards more mutual solidarity?

Statusi : Në pritje të një përgjigje

Image për shtëpi parlament " Should the EU represent European interests more decisively in future pandemic crises? ".
Image për shtëpi parlament " Does Europe's Democracy need a fundamental update?
 ".

Rajon : Bashkimi Evropian

Does Europe's Democracy need a fundamental update?

Statusi : Në pritje të një përgjigje

Image për shtëpi parlament " Sollen losbasierte Bürgerräte auf Bundesebene eingeführt werden? ".
Image për shtëpi parlament " Sollen Volksabstimmungen auf Bundesebene eingeführt werden? ".
Image për shtëpi parlament " Brauchen wir mehr „Freiheitspflichten"? ".

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani