Punë të jashtme

Stop delivery of arms - Keep the EU a peace project!

Peticioni drejtohet tek
European Committee
37 mbështetësit
2% arritur 2.000 për objektivin e mbledhjes
  1. Filluar 27.07.2022
  2. Mbledhja akoma > 10 muaj
  3. Nënshtrim
  4. Dialog me marrësin
  5. Vendim

Unë bie ndakort me ruajtjen dhe përpunimin e të dhënave personave. Kërkuesi mund të shikojë Emri dhe vendi dhe përcjellë këtë informacion tek marrësi. unë mund të dorëheq miratimin tim në çdo kohë

The European Commission, in particular the President of the European Commission Mrs. von der Leyen is called upon to ban all delivery of arms from EU member states that are made directly or indirectly (e.g. via transit countries) to Russia or Ukraine for war purposes.

An arms embargo for these states similar to the one that existed in the case of Cyprus is also necessary! The European Union is a peace project. Warmongering has no place here! We explicitly do not want Europe to sink back into death and chaos.

arsye

Over the last two decades, the European Union (EU) has repeatedly been dubbed a "peace project". Some didnt really believe it (because of the Iraq war for example), others believed in it seriously.

Freedom of travel was often praised. But: Whatever one's opinion of the European community of values the time of the peace project and the freedom of travel are seriously endangered!

The European Union is threatening to collapse and slide into war! It makes no difference whether former EU states or non-EU member states participate in the CEE region with arms supplies or not. However, it must NEVER be tolerated that weapons are supplied to war parties no matter what kind.

Not only is it wrong for the EU to support a war by supplying weapons but it is also wrong to interfere militarily in the affairs of non-EU states!

Although it has always been said that we don't do such things. As an example the EU should not be a debt union. Now the European Commission is again acting outside the self-imposed rules and interfering in a conflict of two neighbouring states of the post-Soviet space. Is that clever? Shouldn't one at least honestly ask the people (hold a referendum) before setting such actions?

The purpose of this petition is to give citizens of the entire European Union the opportunity to veto the decision and to remind the Commission that the member states have committed themselves to keeping the peace.

While I am not aware if there has been anything like this before EU states supplying arms to a non-EU state.

But never before has the participation for a war in every single state of the European Union been so numerous as this time! I find that alarming.

How do you see it?

Sources:

All graphics used here came from the following artists on Pixabay: TumisuClker-Free-Vector-ImagesOpenClipart-VectorsClker-Free-Vector-ImagesOpenClipart-VectorsconolanChristian Dorn

Ju faleminderit shumë për mbështetjen tuaj , Benjamin Heinrich Pachner nga Wien
Pyetje për iniciatorin

Kjo kërkesë është përkthyer në gjuhët vijuese

Versioni i ri i gjuhës

lajm

Asnjë PRO argument ende.

Asnjë argument CONTRA akoma.

Mjetet për përhapjen e peticionit.

A keni faqen tuaj të internetit, një blog apo një portal të tërë në internet? Bëhuni një avokat dhe shumëfish për këtë kërkesë. Ne kemi banderolat, widget dhe API (ndërfaqen) për tu futur në faqet tuaja.

Shenjë widget për faqen tuaj të internetit

API (ndërfaqe)

/petition/online/stop-delivery-of-arms-keep-the-eu-a-peace-project-2/votes
Përshkrim
Numri i nënshkrimeve në openPetition dhe nëse është e aplikueshme faqe e jashtme
Metoda HTTP
GET
Format e kthimit
JSON

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani