Verkehr

On legal uncertainty for EU citizens regarding Belgian-flagged vessels  

L. M.
Peticioni drejtohet tek
Petitionsausschuss des Europäischen Parlaments
251 mbështetësit 251 në Europäische Union
0% nga 1.000.000 për kuorumin
  1. Filluar shtator 2019
  2. Mbledhja akoma 3 muajt
  3. Nënshtrim
  4. Dialog me marrësin
  5. Vendim

Kjo është një kërkesë në internet të Parlamentit Evropian . nëse klikoni " hyr" do të përcilleni për tu rregjistruar dhe nënshkruar në faqen e peticionit të Parlamentit Evropian :

Nënshkruaj

The petitioner indicates that, following the entry into force of the Law on pleasure boats on 1 July 2018, at least 50% of the owners of a Belgian-flagged vessel, whether natural or legal persons, must be resident in Belgium. He argues that these new provisions are causing considerable legal uncertainty for all EU citizens who, in compliance with the previous legislation, decided to register their vessels in Belgium. The absence of common European legislation on recreational navigation means that EU citizens are required to comply with very different regulations, depending on the EU flag state. The petitioner is accordingly seeking action by the European Parliament to safeguard the rights of European citizens affected by this legislative amendment, calling on the relevant authorities to respect legal certainty and not to apply the laws retroactively.

Ju faleminderit shumë për mbështetjen tuaj , L. M.

Asnjë PRO argument ende.

Asnjë argument CONTRA akoma.

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani