Arbeit

On behalf of the ‘Asociación Sindical Independiente de Justicia’, on discrimination in the treatment of interim public officials by state authorities in Spain, in breach of Directive 1999/70/EC  

ACCION SINDICAL INDEPENDIENTE DE JUSTICIA
Peticioni drejtohet tek
Petitionsausschuss des Europäischen Parlaments
870 mbështetësit 870 në Europäische Union
100% nga 500 për kuorumin
  1. Filluar maj 2020
  2. Mbledhja akoma 15 ditë
  3. Nënshtrim
  4. Dialog me marrësin
  5. Vendim

Kjo është një kërkesë në internet të Parlamentit Evropian . nëse klikoni " hyr" do të përcilleni për tu rregjistruar dhe nënshkruar në faqen e peticionit të Parlamentit Evropian :

Nënshkruaj

The petitioner complains that the public authorities in Spain are in breach of Council Directive 1999/70/EC of 28 June 1999 on the framework agreement on fixed-term work concluded by the ETUC, UNICE and CEEP, and of the European Parliament resolution of 31 May 2018 on the abusive use of fixed-term contracts, by seriously undermining the working conditions of court officials. The petitioner points out that the Spanish authorities are repeatedly and constantly violating this legislative act. The petitioner calls for Directive 1999/70/EC to be correctly transposed as regards effective and dissuasive mechanisms penalising the abusive use of fixed-term contracts for interim public officials working for the ‘Administración de Justicia’ [Judiciary], the conversion of these fixed-term contracts into permanent ones being the only option that complies with Directive 1999/70/EC. He also calls for the selection processes convened for the general legal and administration sections of the ‘Administración de Justicia’ to be cancelled until the provisions of the aforementioned Directive concerning penalties for abuse of fixed-term contracts are correctly transposed.

Ju faleminderit shumë për mbështetjen tuaj , ACCION SINDICAL INDEPENDIENTE DE JUSTICIA

Asnjë PRO argument ende.

Asnjë argument CONTRA akoma.

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International