Health

By A.F.M.M.(Spanish) on the restrictive measures imposed by the Spanish Government on the free circulation of citizens (personal case)

Petitioner
0 supporters 0 in European Union

Collection finished

0 supporters 0 in European Union

Collection finished

1. Launched 2020
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Ο αναφέρων ισχυρίζεται ότι, από τη στιγμή που η Ισπανία τέθηκε σε κατάσταση συναγερμού, ο ίδιος δεν έχει καταφέρει να μεταβεί στο χωριό όπου διαμένει η μητέρα του, 88 ετών, ή να φροντίσει τα δέντρα που βρίσκονται σε κτήματα ιδιοκτησίας του, παρά το γεγονός ότι το εν λόγω χωριό απέχει μόλις 80 χλμ. από την πόλη στην οποία διαμένει. Επίσης, η προγραμματισμένη του εξέταση για COVID-19 φέρεται να ακυρώθηκε μετά τη θέσπιση κανόνα από την περιφερειακή κυβέρνηση με τον οποίο απαγορεύει σε ιδιωτικές εταιρείες να κάνουν το σχετικό τεστ. Ισχυρίζεται ότι παραβιάστηκε το εθνικό συνταγματικό του δικαίωμα να επιλέγει ελεύθερα τον τόπο διαμονής του και να μετακινείται ελεύθερα εντός της επικράτειας της χώρας, καθώς και ότι τα περιοριστικά μέτρα που επέβαλε η κυβέρνηση επηρεάζουν τον ίδιο περισσότερο από ότι τους πολιτικούς και άλλους πολίτες.

Link to the petition

Image with QR code