Mjedis

Acting Now for the Future - 2% GDP to prevent Climate Change

Peticioni drejtohet tek
Committee of petitions
145 mbështetësit
0% arritur 100 000 për objektivin e mbledhjes
  1. Filluar 07.10.2022
  2. Mbledhja akoma > 10 muaj
  3. Nënshtrim
  4. Dialog me marrësin
  5. Vendim

Unë bie ndakort me ruajtjen dhe përpunimin e të dhënave personave. Kërkuesi mund të shikojë Emri dhe vendi dhe përcjellë këtë informacion tek marrësi. unë mund të dorëheq miratimin tim në çdo kohë

How much will it take to prevent climate crisis?

Experts have converted by 2%: 2% of the global GDP invested in clean technologies and infrastructures. The global GDP in 2020 was estimated at 85 trillion. 2% of this is 1.7 trillion.

Politicians easily swift resources translated in GDP percentage points when there are major crisis. For example, because of the COVID pandemic a little less of 14% of the global GDP was allocated to fight it.

We are an international group of secondary students participating in an Erasmus+ project 'Acting Now for the Future'. Throughout our project we've been learning about each other's environmental problems and we are fully aware of what might fall on our shoulders as adults and perhaps it will be too late to solve it.

Finding enough data through Dr. Yuval Harari's Sapienship.co we start this petition to call for EU delegates, world leaders and COP27 decision makers' attention, to agree to allocate 2% of their GDP in order to prevent climate change and to take the necessary action for the present and future generations' sake.

We’re slowly feeling climate change impacts on our life, but in some regions they have been feeling them for years and with a much bigger devastating impact. If we don’t reverse this reality it will get worse by the minute and that’s why we ask for your help. If many people sign this petition, our EU representatives will discuss it and may take the further action needed .

Remember, it only takes 2%!

arsye

Ju faleminderit shumë për mbështetjen tuaj , Erasmus+ / Acting Now for the Future nga -197 Lisboa
Pyetje për iniciatorin

Tani përktheni këtë kërkesë

Versioni i ri i gjuhës

Asnjë PRO argument ende.

Asnjë argument CONTRA akoma.

Pse njerëzit firmosin

6 ditë më parë

Πλέον είμαστε πολύ κοντά στην ώρα 0 για τον πλανήτη Γη,την ώρα που δε θα υπάρχει επιστροφή για την αλλαγή του κλίματος.
..Οφειλουμε στον εαυτό μας ,στα παιδιά μας,στους συνανθρώπους μας σε όλο τον κόσμο που πλήττονται ή θα πληγούν,αλλά και στον ίδιο τον υπέροχο πλανήτη μας που μας φιλοξενεί να απαιτήσουμε την αλλαγή τώρα από αυτούς που μπορούν/έχουν την εξουσία να το κάνουν.

6 ditë më parë

Συνταξιούχος μηχανικός

Nous vivons tous sur la même planète, c’est elle qui nous abrite et nous nourrit, elle nous guide (si on l’observe respectueusement) et nous soigne. Notre planète est pour chacun de nous notre mère et notre logis. Nous formons une continuité dans l‘espace et le temps: passé, présent, futur. Le futur, demain, après-demain, dans un an dans dix ou cinquante ans est notre héritage. Un héritage vivant, magnifique, très complexe et d’une générosité extrême. Cesser d’être CONTRE NATURE, AGIR POUR LA VIE ET LA NATURE.

Mjetet për përhapjen e peticionit.

A keni faqen tuaj të internetit, një blog apo një portal të tërë në internet? Bëhuni një avokat dhe shumëfish për këtë kërkesë. Ne kemi banderolat, widget dhe API (ndërfaqen) për tu futur në faqet tuaja.

Shenjë widget për faqen tuaj të internetit

API (ndërfaqe)

/petition/online/acting-now-for-the-future-2-gdp-to-prevent-climate-change/votes
Përshkrim
Numri i nënshkrimeve në openPetition dhe nëse është e aplikueshme faqe e jashtme
Metoda HTTP
GET
Format e kthimit
JSON

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani