Rajon : Limburg
Vendbanim

Het versterken en verduurzamen van de woningmarkt in Limburg (B)

Peticioni drejtohet tek
iedereen
86
Mbledhja mbaroi
  1. Filluar tetor 2022
  2. Mbledhja mbaroi
  3. Përgatituni për paraqitje
  4. Dialog me marrësin
  5. Vendim

kurs kohe

86

Nënshkrime totale

79

Nënshkrime nga Limburg

0

Nënshkrimet në ditë mesatarisht

14.10.2022

dita më e suksesshme e peticionit

Afiniteti ndaj temës. Çfarë ka të ngjarë të zbatohet?

35%

Интересуват се от темата

35%

Чувстват се отговорни

26%

Биха съорганизирали съвместни действия

21%

Помогнете за разпространението на информацията

Shpërndarja gjeografike e nënshkrimeve

28%

vjen nga Hasselt

12%

vjen nga Genk

29%

vjen nga Hasselt

92%

vjen nga Limburg

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani