Përfitoni nga avantazhet e openPetition

  • mbledh Nënshkrimet në internet dhe offline (me fletë Nënshkrimi)
  • Ndani fotografi, video dhe dokumente me mbështetësit
  • shtoni një aplikacion në faqen tuaj për të nënshkruar peticionin
  • Server në Evropë, politikisht neutral dhe 100% jo fitimprurës
  • Përpunimi i të dhënave juridikisht në përputhje me Evropianin e ri DSGVO

Krijoni peticionin tuaj në Belgjikë

thumbnail

Informacion mbi autorin e peticionit

llogari logimi

Këshilla dhe udhëzime

Titulli është gjëja e parë që të tjerët shohin në kërkesën tuaj. Ai duhet të tregojë qartë se cila është kërkesa juaj dhe t'ju ftojë të lexoni më tej. Pa një titull të mirë, shqetësimi nuk merret parasysh.

Ngritur shqetësimin tuaj politik në parlament se ajo mund të marrë një vendim. Mbi gjendjen dhe nivelet federale e Komitetit përkatës Peticione është përgjegjës.

Sqaroni problemin. Pse duhet të veprojmë TANI: A ka ndonjë vendim? A po krijohen fakte? Bëni një kërkesë specifike! Si kontribuojnë mbështetësit për zgjidhjen?

Fotografia e duhur i thotë të gjitha me një shikim. Një fotografi mund t'i bëjë shqetësimet tuaja të prekshme, të tërheqë vëmendjen dhe të motivojë njerëzit të marrin pjesë. peticionet me fotografi janë më të përhapura nga njerëzit më shumë se ato pa fotografi ju mund ti gjeni ata këtu dhe këtu
sigurohuni që ju keni të drejtat e nevojshme të përdorimit për të përdorur këtë fotografi

Të gjithë fillojnë nga pak: Do të jemi të lumtur t'ju ndihmojmë në mënyrë që shqetësimet tuaja të dëgjohen. Ne përgjigjemi pyetjeve më të zakonshme në FAQs tonë. Nëse nuk mund ta gjeni përgjigjen tuaj atje, ju lutem na shkruani një mesazh info@openpetition.eu ,Softuer i peticionit si një shërbim për organizatat e shoqërisë civile


openPetition mbështet aktorët e shoqërisë civile në ndërtimin dhe përhapjen e fushatës së tyre.
Kontaktoni me ne përpara se të filloni peticionin tuaj dhe të organizoni një konsultim për shqetësimin tuaj.
Mësoni më shumë .

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition është bërë një platformë të lirë dhe jo-fitimprurëse në të cilin qytetarët një shqetësim i përbashkët në publik, të organizuar dhe të angazhohen në dialog me politikë.

openPetition International