Rajon : Austria
Arsim

Faire Prüfungsbedingungen für Externisten

Peticioni drejtohet tek
Bildungsministerium
1.242 mbështetësit 1.228 në Austria
Mbledhja mbaroi
  1. Filluar shkurt 2022
  2. Mbledhja mbaroi
  3. Përgatituni për paraqitje
  4. Dialog me marrësin
  5. Vendim

Änderungen an der Petition

në 16/02/2022 15:53

Der Titel war zu reißerisch. Um die Politiker zu erreichen, müssen wir höflich bleiben.


Neuer Titel: Schluss mit Willkür! Faire Prüfungsbedingungen für Externisten
Unterschriften zum Zeitpunkt der Änderung: 28 (28 in Österreich)


Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani