Shëndet

Aufrechterhaltung der Geburtsbegleitungen in NÖ

Peticioni drejtohet tek
Landesgesundheitsagentur
32 070
Mbledhja mbaroi
  1. Filluar shkurt 2023
  2. Mbledhja mbaroi
  3. Përgatituni për paraqitje
  4. Dialog me marrësin
  5. VendimMë shumë për temën Shëndet

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani