Sapo filloi

mbi temën Trafik&transport

Iniciativa të krijuara së fundmi, të renditura sipas datës së krijimit. iniciativat listohen duke filluar nga 5 nënshkrime dhe minimumi pas 24 orësh.

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition International