Peticione, fushata,
nisma qytetare

openPetition ju mbështet në fillimin e një peticioni: Krijoni, publikoni, mblidhni nënshkrime. Kështu krijoni ndryshimin.

Diskutoni çështje të rëndësishme me të tjerët në parlamentin e dhe këshilloni anëtarët e parlamentit për vendimet e tyre politike!

Së bashku me 12.696.662 njerëz, qëndroni të informuar për çështjet që ju prekin:

Sapo filloi

Iniciativa të krijuara së fundmi, të renditura sipas datës së krijimit. iniciativat listohen duke filluar nga 5 nënshkrime dhe minimumi pas 24 orësh.

Nuk zbatohet për asnjë kërkesë në BE.

Rivendosni filtrin

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani